17
Mayıs
2024
Cuma
KEMER - ANTALYA

Acentalar Kemer'de buluştu

Kemer İlçesi’nde, bir otel tarafından düzenlenen gecede 33 acenteye teşekkür plaketi ve ödül verildi. Fame Residence Hotel tarafından, yaz sezonu boyunca yoğun bir çalışma gerçekleştiren seyahat acentelerine teşekkür amacıyla otelde, Seyahat Acentaları Akşam Yemeği ve Ödül Töreni düzenlendi.

Geceye Kayı Tour, Öger Tour, Corendon Tour, Birce Tour, Odeon Tour, Detur, Ben Tour, Catt Tour, Trek Travel, Eray Tour, Pamfilya Tour, Viva Travel, Sun Group, Alyans Travel, Akay Turizm, Black Eagle, Alba Tour, Anı Tour, Bronce Tour, ETS Tour, FLY 1/2, Çağla Tour, Ayder Turizm, Az Tour, Blue Rose, Haner Turizm, Idletale, Mineral Turizm, Novum, OAD, Sidre Turizm, Yunaya Tour ve Wing Travel temsilcileri katıldı.

Gecede, 2004 yaz sezonunda Türkiye’ye getirilen turist sayısında ilk beş sırada yer alan Corendan Tour, Birce Tour, Odeon Tour, OAD ve KAYI Tour’a özel plaket takdim edilirken, diğer acentelere de teşekkür plaketi verildi.

 Fame Residence Hotels Koordinatörü Erkut Kara, acente yetkililerine ödüllerini takdim ederken yaptığı konuşmasında, 2004 yaz sezonunun oldukça iyi geçtiğini belirterek, acente yetkililerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kara, Fame Residence Hotels bünyesine yeni katılacak olan Fame Residence Lara Hotel’in de 2006 yılında açılacağını bildirdi.

kemer
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2004 Salı 14:52:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?