18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

Alman turistler Kemer'den vazgeçmiyor

Avrupa’nın bir çok ülkesi çetin kış şartları ile boğuşurken, Kemer’de yaşanan ılık hava turistleri şaşkınlığa itiyor. Özellikle Kemer’de bulunmaktan dolayı hayli memnun gözüken Alman Turistler fırsat buldukça da güzel havanında etkisi ile Kemer’i ve çevresini geziyorlar.

Alman Turistler ile Kesme Boğazında karşılaştık.

Turistler tarafından ilgi ile gezilen ve daha çok jeep safari ile Quat Safarilerin yolu olarak bilinen Kesme Boğazı yolu üzerinde rastladığımız Alman Turistler burada olmaktan dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler ve Türkiye’nin tarihi ve doğal güzellikleri ile mükemmel bir ülke olduğunu söylediler.

Alman Turistler: “ Hepimiz genelde bu mevsimlerde Türkiye’ye geliyoruz. Kemer öncesinde Kapadokya ve Truva’yı da gezme fırsatımız oldu. Türkiye mükemmel ve tam gezilecek ve tatil yapılacak bir ülke. Bu arada Kemer’de de 15 gün kalacağız. Burada da şu anda bulunduğumuz bu yer adeta bizlere Avrupa’nın Alplerini anımsattı. Gerçekten muhteşem bir doğa. Seyrini doyum olmuyor. Tatilimizi uzatma şansımız olabilir. Döndüğümüzde buralarını bol bol anlatacağız. “ dediler.

Halil Öncü-Kenthaber/Kemer
Yayın Tarihi : 4 Mart 2005 Cuma 10:59:38
Güncelleme :4 Mart 2005 Cuma 11:03:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?