18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

Anneye psikolojik tedavi uygulanacak

Uzun yıllardır Kemer’de yaşayan ve yaklaşık 10 yıl önce geçirdiği rahatsızlık sonucu Kındılçeşme bölgesinde bir çadır içerisinde çocuğu ile birlikte yaşamaya başlayan Nazan Uyaroğlu adlı vatandaş , geçtiğimiz günlerde çadırında yer alan tüp patlamamsı sonrası eli yüzü ve vücudu yanmış ve Kemer Belediyesi kendisine sahip çıkmıştı.

Hiçbir kimseden yardım almayan ve şiddetle kendisine gelen yardımları rahatsızlığı nedeniyle reddeden Uyaroğlu ve çocuğuna çadırının yanması ile bir Karavan verilmişti. Duyaroğlu , Kındılçeşme’de Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker’in katkıları ile ayarlanan Karavan içerisinde zorlu bir yaşam sürdürüyordu.

Uyaroğlu ve kızı Arp Şimal bu sabah saatlerinde Polis ve Sağlık müdürlüğü çalışanlarının ortaklaşa çalışması ile bulundukları yerden alınarak Kemer Devlet hastanesine getirildi.

Yetkililer burada farklı hastanelerde tedavi görecek olan anne ve kızını ayırmakta oldukça güçlük çekti. Kemer Devlet Hastanesinde kısa süreli bir tedaviden geçen anne kız ardından ambulansla Antalya Atatürk Devlet hastanesine gönderildi.

Burada anne Uyaroğlu’nun psikolojik tedavi göreceği ve kızı Arp Şimal’inde Zübeyde Hanım Çocuk Esirgeme kurumuna teslim edileceği açıklandı. Yetkililer, akli dengesinde sorun bulunan annenin, Antalya’da yapılacak muayeneden sonra Kemer Belediyesi tarafından temin edilecek olan bir ambulans ile Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edileceğini ifade ettiler.

Halil Öncü-Kenthaber/Kemer
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2005 Perşembe 10:51:32
Güncelleme :29 Nisan 2005 Cuma 13:19:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?