19
Mayıs
2024
Pazar
KEMER - ANTALYA

Antalya:Kemer'de futbol turizmine hazırlanıyor

Kemer merkeze ilk defa futbol sahaları kazandıran Limak Limra Hotel, bu sene yine bir ilke imza atarak uzak doğu takımlarını bölgeye getirecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Limak Otelleri Genel Koordinatörü Hakan Saatçioğlu, "Kemer’de geçtiğimiz yıl üç tane futbol sahası açmıştık. Bir yıl içerisinde bu futbol sahalarında 21 tane futbol takımı ağırladık" dedi.


Daha fazla sahanın daha fazla futbol takımı anlamına geldiğini söyleyen Saatçioğlu, "Kemer, Antalya’ya uzak olmasından dolayı, takımlar için bir handikap. Belek ve Side’ye göre futbol turizminde bizim en büyük avantajımız, arka tarafımızın tamamen ormanlık olması. Hava ve doğa koşulları burada futbolcular için daha iyi. Futbol salarının ilçemizde artıyor olması Kemer’e daha fazla futbol takımı gelmesini sağlayacağı kesindir" dedi.


Şimdiden ocak, şubat, mart ve nisan ayları için çalışmalarına başladıklarını ve futbol kataloglarını bastırdıklarını söyleyen Saatçioğlu, "Rus takımlarının dışında, bölgemize futbol takımları anlamında yenilikler de getiriyoruz. Şu anda iletişimde olduğumuz, Güney Kore, Japonya, Malezya ve Afrika’dan futbol takımları var. Bu ülkelerin futbol takımları ile şu anda, ünlü Türk menajerler görüşme halindeler. Onların güvencelerini alarak yurt dışında ki bu takımları bölgemize getirmeyi düşünüyoruz. Uzak doğu takımları yıllardır. Kıbrıs’ta kamp yapıyorlarmış. Hedefimiz onları buraya çekebilmek. Onlar için de ilçemiz çok cazip, çünkü Kıbrıs’da ki sahaların bir çoğu toprak sahaymış. Fakat bizim hem tesislerimiz hem de futbol sahalarımız kesinlikle Kıbrıs’dan çok çok iyi" şeklinde konuştu.

ANTALYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2004 Cuma 14:35:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?