20
Mayıs
2024
Pazertesi
KEMER - ANTALYA

Aslanbucak Mahallesine yeni cami

Kemer’in son yıllarda en çok büyüyen mahallerinden birisi olan ve 3 tane camisi bulunan mahalleye yeni bir Camii daha yapılacak.

Mahalle sakinleri Dernek yöneticileri ile birlikte Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker’i ziyaret ederek yardım ve desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ettiler. Dernek yöneticisi Akdoğan, “Cami arsasının büyük bir çoğunluğunu dernek olarak almamızda büyük destek sağlayan Belediye Başkanımız Hasan Şeker ve Başkan Yardımcımız Mustafa Bilici’ye Dernek Yönetimimiz ve Kemerliler adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Heyette Aslanbucak Cami imamı Süleyman Erdoğan’ın yanı sıra Ali Rıza Tal, İsmail Tal, Mustafa Tal, Mehmet Balaban bulundu.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Aslanbucak Mahallesine yapılması planlanan yeni camii için ayrıca bağışta bulundu. Başkan Şeker, “Aslanbucak Mahallemizde 3 adet camimiz var. Bu camilerimiz Mahallemizin Cumhuriyet Caddesinin sağ tarafında kalıyor. Dolayısıyla mahallemizin diğer tarafında yaşayan vatandaşlarımız ibadet için camilerimize gitmekte zorlanıyorlar. Özellikle Cuma ve bayram namazlarında cemaatimiz oldukça dolup taşıyor. Bu bakımdan Aslanbucak Mahallemizin batı tarafından bulunan Çamarası sokakta cami yeri olarak ayrılan bölgeye bir camii yapılması için start verildi“ dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2008 Cuma 17:45:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?