20
Mayıs
2024
Pazertesi
KEMER - ANTALYA

Atatürk konulu şiir dinletisi

Kemer Kültür salonunda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 85.yıl kutlamaları kapsamında şiir dinletisi düzenlendi. Kemer Kaymakamlığı ve Milli eğitim İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen dinletiye, Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Kavak, Kemer Müftüsü Mehmet Muslu ile Kemer protokolü ve öğrenciler, öğretmenler katıldı.

2 bölüm halinde düzenlenen şiir dinletisinde Kemer'de yer alan okullarda okuyan öğrenciler ve öğretmenler okudukları şiirler ile Atatürk ve Cumhuriyeti gelen konuklara şiirler ile yaşattılar.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker şiir dinletisi sonrası yaptığı açıklamada, " Kemer'de yer alan okullarımızda okuyan öğrencilerimiz ve öğretmenleri Cumhuriyet ve Atatürk konulu çok güzel bir şiir dinletisi hazırlamışlar. Cumhuriyetimizin önemini ve Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş savaşında yaptıkları üstün mücadeleyi bizlere okudukları şiirler ile anlattılar. Ulu önderimizi her geçen gün daha çok arıyor ve onu her zaman anıyoruz. Onun bıraktığı bu Cumhuriyete de sonsuza kadar sahip çıkacağız." Dedi.

Şiir dinleti sonrası Kültür salonu fuaye alanında bir de kokteyl düzenlendi.

Halil Öncü - Kenthaber
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2008 Pazar 06:12:34
Güncelleme :26 Ekim 2008 Pazar 06:15:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?