17
Mayıs
2024
Cuma
KEMER - ANTALYA

Balıkçı Barınağı'nda çalışmalar devam ediyor

Kemer İlçesi’nde, geçtiğimiz hafta sonu yoğun yağış ve fırtına nedeniyle giriş kısmı kum ve çakıllarla dolan balıkçı barınağında çalışmalar başladı.

Öncelikle liman ile deniz arasında tıkanan su yolunu açmaya başlayan belediye ekipleri, barınakta balıkçıların da istekleri doğrultusunda eksiklikleri belirleyerek çalışmalara başlayacaklar. Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker Balıkçı, barınağını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Balıkçıkların sorunlarını dinleyen Başkan Şeker, "Geçtiğimiz hafta yoğun yağış ve fırtına nedeniyle limanın çıkış kısmı kum ve çakıllarla doldu. Burayı kepçeyle açıyor ve limanın denizle bağlantısını kolaylaştırıyoruz. Önümüzdeki günlerde de limanın çıkış kısmında yaklaşık 15 metrelik alanı kayalarla çevirerek limandaki tekneleri daha güvenli bir hale getireceğiz. Kemer deyince ilk akla gelen turizm ve balıkçılık oluyor. Kemer’in eski bir balıkçı köyü olduğunu düşünürsek ve buradan çok sayıda insanın ekmek yediğini düşünürsek, her zaman onları desteklemek görevimiz diye düşünüyorum. Limanın daha rahat kullanımı için ve balıkçılarımızın rahatı için burayı en iyi şekilde düzenleyeceğiz" diye konuştu.

kemer
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2004 Cuma 13:01:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?