20
Mayıs
2024
Pazertesi
KEMER - ANTALYA

Başarılarına başarı kattılar!

Akdeniz Enduro Şampiyonası 7-8 Ekim tarihlerinde Fethiye'nin Ölüdeniz Beldesi'nde gerçekleştirildi.

Kalabalık bir izleyici topluluğunun da ilgiyle izlediği yarışmada, Kemer Enduro Motosiklet Kulübü üç sporcusu ile katıldıkları yarışmada, üç birincilik alarak yine başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Ölüdeniz'de 7 Ekim tarihinde antrenman turlarıyla başlayan yarışma, 3 startla devam etti. 24 kilometrelik zorlu enduro parkurunda doğa şartlarına ve birbirlerine karşı mücadele eden sporcular, izleyicilere adrenalin dolu bir gün yaşattı. Kategorilerinde dereceye giren sporculara, düzenlenen kupa töreniyle ödülleri verildi.

Yarışma sonrasında konuşan Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özdemir, "Kulüp olarak Türkiye ve Akdeniz Enduro şampiyonalarını takip ediyoruz. Bugün de Akdeniz Şampiyonası için Fethiye Ölüdeniz yarışındayız. Bu yarışa ben ve 2 sporcumuz ile birlikte katıldık. Yarış oldukça zorlu ve sert bir parkurda geçti. Yarışma sonunda kulüp olarak 3 sporcu 3 birincilik alarak şampiyonluğa doğru emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

Kemer Enduro Kulübü sporcularının dereceleri şu şekilde: E1 B kategorisi Birincisi Orhan Serman Özdemir, E1 C kategorisi Birincisi Semih Özdemir, ATV kategorisi Birincisi Mehmet Saygın.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 11:32:47
Güncelleme :10 Kasım 2008 Pazartesi 11:38:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?