23
Mayıs
2024
Perşembe
KEMER - ANTALYA

Başkan, Kemer'i tanıtmaya Rusya'ya gitti

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker MİTT Moskova fuarına katılmak üzere Rusya’ya gitti. 25’ine kadar Rusya’da kalacak olan Şeker, burada çok sayıda turizm yetkilisi ve Kardeş şehir yetkilileri ile görüşme fırsatı bulacak.

Rus pazarının Kemer açısından önemine değinen Şeker, Kemer’in son yıllarda Rusya’dan çok sayıda turist çektiğini ve Ruslar’ın da Kemer’de ilk sırada yer aldığının altını çizdi. Şeker, “Rusya önemli bir pazar. Özellikle son yıllarda İlçemiz Kemer’e gelen turist sayısının başını Ruslar çekiyor. Burada yaşayanlar Kemer’i ve bölgemizi çok seviyorlar. Bu pazarın daha gelişmesi ve geliştirilmesi açısından önem arz eden bu furarda Cuma gününe kadar bulunacağım. Burada bazı turizmciler ile görüşmelerim olacak. Ayrıca Kardeş şehrimiz St.Petersburg’un bir alt belediyesi olan Krasnovardevski Belediyesi yetkilileri ile de görüşme fırsatım olacak. Mitt Moskova Fuarının yararlı geçeceğini düşünüyorum. “ diye konuştu.

Foto: ( arşiv ) Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker geçtiğimiz 15 gün önce Nürnberg ve ITB Berlin Fuarına da katılmıştı. Resimde Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker,Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras ile birlikte Kemer standında görülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2005 Perşembe 10:44:30
Güncelleme :24 Mart 2005 Perşembe 10:46:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?