19
Mayıs
2024
Pazar
KEMER - ANTALYA

Başkan Şeker: Aquaworld yeşil alan olacak

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Aquaworld‘ün bulunduğu alanı temizlediklerini, bu boşalan alanın yeşil alan olarak kullanılacağını açıkladı.

Şeker, uzun süredir konu ile ilgili olarak mahkemelerde uğraş verdiklerini ve en nihayetinde Aquaworld‘ün boşalması işleminin gerçekleştiğini belirterek, dükkanlar haricindeki tüm Aquaworld alanının yıkımının tamamlandığını ancak mahkemesi süren dükkanların da sonucun alınması sonrasında yıkılacağını söyledi.

Şeker, yıkımın niye geciktiği şeklindeki sorulara da şu cevabı verdi: "Aquaworld'ü neden daha önce yıkmadın diye soruyorlar, doğru koca kış geçti diyorlar. Bunun nedeni ortada. Bu ülkede kanun var, yasa var. İş çözülmeden yıkıma gidersek tazminat davası açarlar ve bu tekrar bize geri döner. Meclise önümüzdeki yıl içerisinde, yeni bir plan tadilatı konusunda bilgiler vereceğiz. Burada bulunan kiracılarda yaz sonunda boşaltacaklar ve tüm dükkanları yıkacağız" dedi.

Boşalan alanı yeşillendireceklerini ve bir peyzaj çalışması yapacaklarını belirten Şeker, “Burada boşalan alana toprağı döktük, çim tohumunu da attıktan sonra vatandaşların oturması için banklarda koyarak bu yazı bu şekilde geçireceğiz. Önümüzdeki yıl içerisinde yeni bir plan ve tadilat konusundaki bilgileri meclisimizin onayı ile ortaya koyacağız" dedi.

Halil ÖNCÜ / Kenthaber / Kemer
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2005 Cuma 13:12:44
Güncelleme :29 Nisan 2005 Cuma 13:18:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?