18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

Başkan Şeker Almanya yolcusu

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker Almanya yolcusu. 5-13 Mart 2005 tarihleri arasında Nürnberg Turizm Fuarına oradan da 11-15 Mart tarihleri arasında Berlin’de düzenlenen ITB Turizm Fuarına katılacak olan Şeker, Schwabach’a da uğrayarak Kardeş şehir başkanı ile görüşecek.

Antalya Şile birlikte Kemer’de tanıtılacak

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker Almanya’ya gitmeden önce yaptığı açıklamasında , FGT Nürnberg Turizm Fuarında Kemer’i en iyi şekilde tanıtmak için çalışmalar içinde olduklarını belirtirken : “ Kemer’i FGT Nürnberg turizm fuarında tanıtmak için gerekli her türlü hazırlığı yaptık. 190 m2.lik standta Antalya ile birlikte Kemer’i de tanıtacağız. Bölgemizde yer alan otellerimizden aldığımız çok sayıda tanıtıcı broşür, cd ile Kemer’i tanıtan broşür ve katalogları katılımcılara dağıtacağız. Turizmde isim yapmış güzel Kemer’imizi Almanya’da FGT Nürnberg turizm fuarında en iyi şekilde tanıtma şansı bulacağız. “ dedi.

FGT Nürnberg Turizm Fuarında Bavyera İçişleri Bakanı, Milletvekilleri ve Kardeş Şehir Başkanı ve turizmciler ile ikili ilişkiler içerisinde seri toplantılar yapacaklarını da ifade eden Şeker: “ Kemer’i Fuarda en iyi şekilde tanıtırken, burada bulunan heyetler ile de görüşmelerimiz olacak. Bavyera İçişleri Bakanı, Milletvekillerinin yanı sıra Kardeş Şehir Schwabach Belediye Başkanı Hartvig Reiman ile de görüşmelerimiz olacak. “ diye konuştu.

3 Mart’ta Almanya’ya hareket edecek olan Şeker ayrıca Berlin’de düzenlenecek ITB Berlin Turizm Fuarına da katılacağını belirtti. Burada da Kemer’i en iyi şekilde tanıtma şansı bulacaklarını belirten Şeker, 14 Mart’ta Kemer’e dönecek.
Halil Öncü-Kenthaber/Kemer
Yayın Tarihi : 3 Mart 2005 Perşembe 11:40:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?