18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

Başkan Şeker'den esnafa teşekkür

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Başkan Yardımcısı İsmail Şandan, Meclis Üyeleri Hakan Tuncer, Binnaz Kum, Niyazi Karakaya ve Zabıta Komiseri Turhan Çelik esnafa teşekkür ziyaretinde bulundu. Dün, Liman Caddesi'ndeki esnafı dolaşan Şeker, bugün de Atatürk Caddesi esnafı ile bir araya geldi.

Alpasar Çarşısı esnafıyla kısa süreli bir toplantı da yapan Şeker, çarşının daha kullanışlı hale gelmesi için esnafın daha ilgili olmasını istedi.

Başkan Şeker, Kemer Kaymakamlığı'nın 21.02.2005 tarih ve 280 sayılı yazısı gereği meclisde alınan esnafların uyması gerekli olan kuralları harfiyen yerine getiren esnafa da tek tek teşekkür etti.

Esnafın yeni turizm sezonunu da kutlayan Şeker, bu yıl iyi bir sezon beklediklerini ve mükemmel bir sezon için esnafların da üzerlerine düşen görevleri yapmış olmalarının memnuniyetini dile getirdi.

Kemer Çarşısı'nda daha önce göze hoş görünmeyen görüntüler de ortadan kalkarken, ayrıca esnaflar ve işyerinde çalışan personel, ad, soyad ve işletme ismi yazılan yaka kartlarını takmaya başladı.

Halil ÖNCÜ / Kenthaber / Kemer
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2005 Perşembe 13:59:30
Güncelleme :22 Nisan 2005 Cuma 12:19:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?