16
Mayıs
2024
Perşembe
KEMER - ANTALYA

Başkan Şeker'den gövde gösterisi

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker CHP rozeti taktı. Talya Otel Kongre merkezinde CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın da katıldığı toplantıda milletvekili aday tanıtımları yapıldı, partiye yeni katılanların rozetleri takıldı.

CHP il Başkanı Ömer Melli'nin açılış konuşması sonrasında " Burası Akdeniz, Başbakan Deniz.." tezahüratları ile kürsüye gelen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, seçim öncesi Antalya Milletvekili adayı olarak kürsüde bulunduğunu belirterek herkese teşekkürlerini sundu. CHP'nin her geçen gün güçlenen ve daha da büyüyen bir parti konumunda olduğunu belirten Baykal, milletvekili dokunulmazlıkların kaldırılmasının gerekliliğini belirtti. Konuşmaları katılımcılar tarafından tezahüratlar ile sık sık kesilen Deniz Baykal, seçim bitene kadar partili olarak herkese çok iş düştüğünü ifade ederek, iktidara geleceklerini ifade etti.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ile birlikte meclis üyeleri Binnaz Kum, Niyazi Karakaya, Şükran Kuyumcu ile Anavatan Partisinden istifa eden İlçe Başkanı Cengiz Taşdeniz, Gençlik Kolları Başkanı Aydın Kubilay ve Kadın Kolları Başkanı Suzan Yorulmaz ve Şeker ailesinden bir çok isim de CHP saflarına katıldı.

Başkan Şeker toplantı sonrası yaptığı açıklamasında Türkiye'nin son dönem geldiği noktayı hep birlikte gördüklerini ve önce ailesi, sonra teşkilatı ile oturarak verdikleri karar ile Cumhuriyet Halk Partisine geçtiklerini ve bundan sonra da CHP nin Türkiye'de başarısı ve İktidara gelmesi için çalışacaklarını söyledi. Şeker, " Genel Başkanımız Deniz Baykal'ın ilgisine Kemer adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım." Dedi.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker'in CHP'ye geçtiği toplantı öncesi Kemer'de toplanan çok sayıda partili de Başkan Şeker ve Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu birlikte Tayla Otel'in kongre merkezine konvoy halinde geldiler. " Büyük Başkan, Şeker Başkan.." tezahüratları ile salona giren Şeker'e ilgi oldukça fazlaydı.
Halil ÖNCÜ/KENTHABER
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2007 Çarşamba 21:02:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?