18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

Başkan Yardımcısı'na 1871 YTL maaş

Kemer Belediye Meclisi gündemdeki konuları görüşmek üzere saat 10.00’da Belediye Meclis Odasında toplandı. Toplantıda Başkan Yardımcısı'nın maaşı da 1871 YTL olarak belirlendi.

Başkan Hasan Şeker başkanlığından toplanan olağan meclis toplantısına şehir dışında olması nedeniyle Niyazi Karakaya katılamazken, meclis üyeleri İsmail Şandan, Ahmet Tokgöz, Hakan Tuncer, Binnaz Kum, Mustafa Tıraş, Şükran Kuyumcu, Mustafa Bilici, Süleyman Seraki, Yusuf Aktaş ve Nazım Körçeşme hazır bulundular.

Yaklaşık 2,5 saat sürdü.

Yaklaşık 2.5 saat süren ve açılış, yoklama ile başlayan meclis toplantısı bir önceki toplantıda alınan kararlara ait karar özetlerinin görüşülmesi ile devam ederken, Belediye Zabıta ve İtfaiye Erlerine verilecek fazla mesainin görüşülmesi ile de devam etti. İtfaiye ve Zabıta Memurlarına daha önce verilen 100 YTL.lik fazla mesai ücreti 110 YTL. olarak tekrar belirlenerek oy birliği kabul edildi.

Başkan Yardımcısının maaşı da belirlendi.

Belediye Başkan Yardımcısı ödeneğinin görüşülmesi ile devam eden meclis, Belediye Başkan Yardımcısı maaşını da 1871 YTL.olarak belirledi. Disiplin Amiri Yönetmeliğinin görüşülmesi, 2005 yılı Gelir Tarifesinin yeniden oluşturulması konusunun görüşülmesinin ardından yeni belirlenen oranları da onaylayan Kemer Belediye meclisi,son günlerde çalışmaları devam eden reklam tabelaları standartları konusunu da tekrar gündeme alındı. 65 nolu İlan ve Reklam tabelaları ile ilgili kararın tekrar görüşen meclis reklam tabelaların belirlenen esaslara göre çalışmaların devam etmesi konusunda görüş birliğine vardı.

Tabela standartı konusu tekrar gündeme alındı.

Çok sayıda tabelanın belirlen ölçülerde,standartlarınca düzenlendiğini ifade eden Başkan Şeker, konu ile ilgili olarak meclise bilgiler verdi. Standardın devam edeceği ve çalışmalar ile Kemer’in daha güzel bir görünüm kazanacağını ve kazanmaya başladığını ifade eden Şeker: “Reklam tabelalarına getirdiğimiz binanın 3/1 ine belirlenen ölçülerde reklam tabelası asma uygulaması yavaş yavaş oturmaya başladı. Çarşımız artık daha güzel. “ yorumunu yaptı.

Önergeler…

Öte yandan GATAB tarafından spor salonunun yanında yer alan 2.5 dönümlük alanın yeşil alan olarak tekrar düzenlenmesi konusu ile Kındılçeşme bölgesine bir vatandaş tarafından yapılması için verilen Akaryakıt istasyonu önergesi ; bölgenin Turizm alanı olması nedeniyle bakanlığa intikal ettirilmesi için yapılan oylama da, Turizm Bakanlığa gönderilmek üzere kabul edildi.

Bir sonraki Meclis toplantısın 7 Mart 2005 Pazartesi olarak belirleyen meclis toplantısı saat 12.30 da sona erdi.

Halil Öncü-KENTHABER-Kemer
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2005 Çarşamba 10:48:05
Güncelleme :2 Şubat 2005 Çarşamba 10:52:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?