23
Mayıs
2024
Perşembe
KEMER - ANTALYA

Başkan'dan Huzurevi'ne bayram ziyareti

Kemer Belediyesi Halkla İlişkiler Danışmanlığı tarafından organize edilen gezi ile Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ve Eşi Fethiye Şeker ve Kemer’li bayanlar Antalya Çocuk Esirgeme Kurumu ve Huzurevini ziyaret etti.

Ziyarete Kemer Belediyesinin bayan meclis üyeleri Binnaz Kum ve Şükran Kuyumcu da katıldı. Şeker ve beraberindekiler Kurban bayramı öncesi bayram kutlaması ve yeni yıl dileklerini önce Çocuklara sonra da yaşlılılara sundular.



İlk ziyaret Çocuk Esirgeme Kurumuna

33 Kemer’li bayan ile birlikte başta Çocuk esirgeme kurumunu ziyaret eden Başkan Hasan Şeker ve Eşi Fethiye Şeker, hazırladıkları hediyeleri çocuklara sundular.Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi Müdürü Alim Kaş tarafından karşılanan Şeker ve Kemer’li bayanlara tesis gezdirildi. Başkan Şeker ve beraberindekiler yanlarında getirdikleri hediyeleri ve yiyecekleri çocuklara dağıttılar. Okulun ihtiyaçlarının bulunduğunu belirten Okul Müdürü Alim Kaş, çok sayıda hayırseverin bu konuda yardımlarının bulunduğunu ve Kemer’den de aynı yardımı gördüklerini ifade etti. Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker de Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Zübeyde Hanım Çocuk Sitesini gezdikten sonra yaptığı açıklamasında: “ Burada yaşayan çocuklarımız da bizim çocuklarımız. Bizlerde elimizden gelen her şeyi bu konuda yapacağız. Kemer’li bayanların duyarlılığı için teşekkür ediyorum. Müdürümüzün isteği doğrultusunda bir sınıfı oyun sınıfı olarak biz düzenlemek istiyoruz. Elimizden gelen ne ise buradaki çocukçuklarımız için yapacağız. “ diye konuştu.



Huzurevini de ziyaret ettiler...

Çocuk Esirgeme Kurumu ziyareti sonrasında Huzurevine geçen Başkan Şeker ve beraberindekiler burada da huzurevi sakinleri ve Mudur V. Ramazan Kocabıyık

tarafından ilgi ile karşılandı. Dinlenme salonunda huzurevi sakinleri ile tek tek el sıkışıp onlarla sohbet eden Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker burada yaptığı açıklamasında : “ Biz sizlerin her zaman yanınızdayız. Yoğunişlerimiz nedeniyle sizlerle uzun zamandır birlikte olamamıştık. Sizleri her yıl tiyatromuza davet ediyoruz. Bu yıl da yine sizleri yeni oyunumuza davet edeceğiz. Hepinizi çok seviyoruz. “ diye konuştu.

Geçtiğimiz yıl Kemer’de ayakkabı boyacılığı yaparak geçimizi sağlayan ve kimsesiz olarak sokaklarda yaşayan Hasan Aydın’ın belediyenin destekleri ile burada bulunmasının memnuniyetini yaşadığını belirten Şeker: “Geçen yıl Hasan Aydın amcamız Kemer’de sokaklarda yaşıyordu. Kendisine sahip çıkıp Huzurevine yerleştirmiştik. O dönemden bu yana Hasan Aydın amcamız maşallah burada daha da sağlıklı olmuş. Kendisini çok iyi gördüm.Bu konuda Hasan Amca’nın her zaman yanındayız. “şeklinde konuştu.

Kemer’li bayanlar Huzurevinde yanlarında getirdikleri muzları Huzurevi diyetisyeninin önerileri ile kendilerine dağıttılar. Ayrıca burada bulunan Huzurevi sakinleri: “ Eskiden siyasilere, valilare, bakanlara ve belediye başkanlarına zor ulaşılırdı. Ama şimdilerde öyle değil. İşte Kemer Belediye Başkanımız bizlerle ve yan yanayız. Bu çok önemli. Şahsında tüm Kemer Belediye çalışanlarına ve Kemer’lilere teşekkür ediyoruz. “dediler.

Öte yandan Kemer Belediyesi Halkla İlişkiler Danışmanı Seyhan Sırt da yaptığı açıklamasında bu tip organizasyonların sık sık yapıldığını ve bundan sonra da devam edeceğini ifade etti.

Halil Öncü-KENTHABER-Kemer
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2005 Çarşamba 10:33:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?