18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

Belediye Serası sezona hazır

2 dönümü kapalı,6 dönümü açık alan olmak üzere 8 dönüm üzerinde kurulu bulunan Kemer Belediye Serası’nda sezona hazırlık başladı. Başkan Şeker, serada yıllık 80 bin adet fidan üretildiğini söyledi.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker , Belediye serasında yıllık 80 bin adet fide üretilmekte olduğunu ve Kemer’in bütün park, bahçe, refüj ve kaldırımlarının tamamında kullanılan ağaç,çiçek vs. bitkilerin Belediye serasından sağlandığını söyledi. Şeker: “Şu anda seramızda fide ve fidan üretimi devam etmekte. Özellikle yaz sezonuna az bir süre kala bu konudaki çalışmalarımızı hızlandırdık. Seramızda birçok mevsimlik çiçeğimiz Kemer’deki yerlerini almak için bekliyor. Ayrıca duble yol çalışmaları nedeniyle yol kenarlarından sökülen zakkumlarda seramızda tekrar yerlerine dikilmek üzere bekletiliyor. Yol çalışmaları biter bitmez zakkumlarımız yine aynı yerlerine dikilecek. Serada çeşitlendirilen ve arttırılan üretim sonucu önümüzdeki günlerde Kemer’in park bahçe ve refüjlerinde her türkü bitki ve çiçek görülebilecek.“ diye konuştu.

Şeker ayrıca , Kemer’de 300 bin m2.lere yaklaşan yeşil alan oluşturulduğunu ve bunun artarak devam ettiğini de sözlerine ekledi.
Halil Öncü-Kenhaber/Kemer
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2005 Perşembe 12:08:46
Güncelleme :17 Şubat 2005 Perşembe 12:13:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?