18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

Belediye Ziraat'le anlaştı

Kemer Belediyesi, mart ayından itibaren 3 yıl süre ile personel maaşlarını Ziraat Bankası’ndan ödenmesi konusunda anlaştı. Böylece 245 personele kişi başı 470 TL ek ödeme yapacak.

Kemer Belediyesi maaş ödemeleri için Ziraat Bankası’yla anlaşmaya vardı. Kemer Belediyesi’nde gerçekleşen protokolde, Kemer Belediyesi Başkanı Hasan Şeker ile Kemer Ziraat Bankası Müdürü Ömer Sadi Öner, 3 yıllığına belediye personelinin maaşlarını Ziraat Bankası’ndan alacaklarını ifade eden sözleşmeye imza attı.

Anlaşma gereğince de Ziraat Bankası, 245 adet personele, kişi başı 470 TL. toplamda ise 113 bin 460 TL. ödeme yapacak. Ödeme tamamı peşin olmak üzere mart maaşına yansıyacak.

Anlaşmada konuşan Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, “Dünyada olduğu gibi Ülkemizde de bir ekonomik kriz yaşanıyor. Bunu görmezden gelmek mümkün değil. Çok sayıda banka ile bu konuda görüşmelerimiz oldu. Yaptığımız tüm görüşmelerin sonrasında en yüksek teklifi veren Ziraat Bankası. Başbakanlığımızın genelgesi doğrultusunda kuruma ayrılması gereken payı ayırmayarak tamamını personelimize dağıtmayı uygun gördük. Personelimize hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

Kemer Ziraat Bankası Müdürü Ömer Sadi Öner ise yapılan anlaşmanın her iki kurum için de hayırlı olmasını dileyerek, “Bu arada 2 adet ATM Cihazını da siparişini vermiş durumdayız. İnşallah en kısa sürede yerleştireceğimiz ATM’lerden belediye personelimiz bankacılık işlemlerini yaparken, hem de maaşlarını çok rahatlıkla alacak. Bu anlaşma ile Ziraat Bankası’nın birçok kolaylığı ve avantajlarını da sağlamış olacağız” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 23:47:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?