18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

Belediyeye tabela teşekkürü

Kemer Belediyesi’nce 1 Ocak 2005 tarihinden itibaren Kemer’de reklam tabelalarına standart getirileceğinin açıklanmasından sonra, Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker’e birçok sivil toplum kuruluşundan teşekkür mesajı gelmeye başladı.

Son olarak Antalya Rehberler Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Kalkavan, Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker’e Türk turizminde tartışılan görüntü kirliliği ile mücadelesinden dolayı teşekkür faksı geçti. Mesajında turistlerin en çok rahatsız olduğu konuların başında görüntü kirliliğinin geldiğini belirten Kalkavan, "Bölgenin nabzını, turizm ve ekonomi açısından sürekli yüksek tutan Kemer'de reklam tabelalarına belli bir standart getirilmesinden son derece memnunuz. Ülkemizin tanıtımına verdiğiniz doğru katkılardan dolay teşekkür ederiz” dedi.

Kemer’in çok daha güzel bir şekle bürüneceğini belirten Başkan Şeker de işletmelerin bu konuya duyarlı olmalarından dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Birçok yerden konu ile ilgili teşekkürler aldıklarını ifade eden Şeker, "Kemer’e çok şeyler kazandıracağız" diye konuştu.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2004 Cumartesi 13:55:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?