18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

Böyle olur sanatçının düğünü

Kemer Belediye Tiyatrosunun sevilen sanatçılarından Bilgen Genç arkadaşlarının sürprizi ile yine her gün prova yaptığı ve oyunlarını oynadığı Belediye Tiyatrosu sahnesinde evlendi.

Sedat Özçelik ile dünya evine giren Bilgen Genç’i tiyatrocu arkadaşları ve Belediye çalışanları da yalnız bırakmadı. Hayli kalabalık bir topluluğun huzurunda gerçekleşen nikah törenini Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker kıyarken Şahitlikleri Osman Günay ve Erdin Ersoy yaptı. Şeker Nikahı kıyarken, eşlerin birbirlerinin ayaklarına basmaları sırasında yanlışlıkla kendisinin de ayağına basıldığını esprili bir dille söylerken , genç çifte bir ömür mutluluklar diledi.

Tiyatrocu arkadaşları yalnız bırakmadı

Bu arada Bilgen Genç gibi bir sanatçıya sahip olmalarının büyük bir şans olduğunu vurgulayan Kemer Belediye Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Selim Türkışık’da nikah’ta yeni evlenen çifti tüm tiyatrocu dostları gibi yalnız bırakmadı. Bazı arkadaşlarının mutluluktan gözleri dolarken, Türkışık yaptığı açıklamasında, “ Genç çiftlere anlayış, sevgi ve huzur dolu uzun yıllar temenni ediyorum. Bir ömür birlikte yaşayın. Bizde ona bu güzel günde, hatta 1 nisan şakasını andıran bir sürpriz yaptık ve Onları sahnede nikahlanmasına vesile olduk” dedi.

Halil Öncü-Kenthaber/Kemer
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2005 Cumartesi 17:28:05
Güncelleme :6 Nisan 2005 Çarşamba 11:48:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?