18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

Bu parkta spor ve sanat iç içe olacak

Kemer Belediyesi baharın gelmesi ile birlikte park çalışmalarını hızlandırdı. Aslanbucak Mahallesinde şu anda kadar bölgede yapılan en büyük park konumunda olan ve 2,5 dönüm üzerinde oluşturulacak olan park çalışmaları devam ederken, parkın en kısa sürede bitirileceği ifade edildi.

Halen parkta dış duvarlar örülürken, getirilen topraklar ile de yeşillendirilme öncesi alana seriliyor. Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulunun hemen yanında dört bir yanı cadde ile çevrili bulunan Parkta standartlara uygun bir de basket sahası yapılacak.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, “ 2.5 dönümlük arazi üzerinde yeni bir parkı Aslanbucak’a kazandıracağız. Çalışmalarımız devam ediyor. Burada standartlara uygun bir basket sahası, çocuk oyun grupları ve mini bir de anfi tiyatromuz olacak. Oturma gruplarımız olacak ve peyzaj çalışmalarımız ile şu ana kadar Aslanbucak Mahallemizin en büyük parkını Kemer’e kazandırmış olacağız. Çalışmalarımızı kısa sürede tamamlanacak. “ dedi.

Halil Öncü-Kenthaber/Kemer
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2005 Salı 11:12:52
Güncelleme :13 Nisan 2005 Çarşamba 12:19:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?