20
Mayıs
2024
Pazertesi
KEMER - ANTALYA

Çocuklar 'Gül Kralım Gül' diyecek

Kemer Belediye Tiyatrosu, her sene olduğu gibi bu yıl da yine bir çocuk oyun ile küçük seyircilerin karşısına çıkıyor.

Kostümlü provalarına başlayan Kemer Belediye Tiyatrosu elemanları, 16 Nisan Çarşamba günü de seyircileriyle buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Kadir Bozkurt'un yazdığı "Gül Kralım Gül" adlı müzikli çocuk oyununu Kemer Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Selim Türkışık yönetiyor. Dekor tasarımını Antalya Büyükşehir Belediyesi sanatçılarından Cenap Aydınoğlu yaparken, ışık tasarımını Dinçer Genç, dans düzenini Bilgen Özçelik yapıyor.

Selim Türıkışık, Bilgen Özçelik, Güneş Akın, İrem Türkışık, Dinçer Genç, Özge Dalyanoğlu, Ebru Sırkıntı, Serdar Karakaya'nın rol aldığı oyunda çalışmanın önemini, tembelliğin kötülüğünü anlatılıyor.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker Kemer Belediye Tiyatrosunun yeni oyunu ile ilgili, "Kemer Belediye Tiyatromuz kısa bir süre önce son oyunu Toros Canavarı ile Kemer'de halkımızı tiyatroya adeta doyurdu. Yine çocuklarımızı unutmayan tiyatromuz Gül Kralı Gül adındaki yeni oyunumuzu da sahneye koyuyor. Çalışmanın önemini, tembelliğin kötülüğünü anlatan bu oyunumuzu tüm çocuklarımıza ücretsiz olarak sunacağız."dedi.

.
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 11:38:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?