18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

Çocuklar için 'sahne' diyecekler

Kuruluşundan bugüne sadece büyük seyircileri değil küçük seyircileri de hedef kitlesinde gören ve onları hiçbir sezon unutmayan Kemer Belediye Tiyatrosu yine çocuklar için sahnede.

2004 – 2005 tiyatro sezonunda Sadık Şendil’in “KANLI NİGAR” adlı oyununu büyük izleyicileri sahneleyen ve oyunu geçtiğimiz hafta bitiren Kemer Belediye Tiyatrosu, okullar ve tiyatro sezonu kapanmadan küçükler için de yeni bir oyun hazırladı. Derleme bir oyun olan “PERİ KUŞU” 17 Mayıs 2005 tarihinden itibaren Kemer Belediyesi Kültür Salonunda her gün sahnelenecek.

Kemer Belediye Tiyatrosu Genel sanat Yönetmeni Selim TÜRKIŞIK “ Bu yıl minik izleyicilerimizi unuttuk sanmayın. Ancak bir takım aksilikler nedeniyle oyun mayıs ayına sarktı. Şimdi hedefimiz Kemer ve çevresindeki her çocuğa “ Peri Kuşu “ oyunumuzu izletmek. Eğitim için vazgeçilmez olan tiyatro olgusunu küçük yaşlardan itibaren çocuklarımıza aşılamayı biz Kemer Belediye Tiyatrosu olarak görev edindik. Bu konuda velilerin ve öğretmenlerin de bizleri yalnız bırakmayacağına eminiz. “ şeklinde konuştu.

Halil Öncü-Kenthaber/Kemer
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2005 Çarşamba 12:28:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?