20
Mayıs
2024
Pazertesi
KEMER - ANTALYA

Dart şampiyonları madalyalarını aldı

Kemer Belediyesi'nin katkıları ile düzenlenen Uluslararası Dart Şampiyonası sona erdi.

Kemer Grand Haber Otel'de gerçekleştirilen şampiyona hayli heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne oldu. 150 sporcunun katıldığı turnuvada, 5 kategoride yapılan son final maçları ile şampiyonlar belli oldu.

Kemer Grand Haber Otel'de düzenlenen ve 150 sporcunun katıldığı Uluslararası Dart Şampiyonası final karşılaşmalarının ardından sona erdi. Şampiyonada dereceye giren sporculara ödüllerini Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan ile Grand Haber Otel Genel Müdürü Metin Peltek verdi.

Başkan Şeker Şampiyona sonrası yaptığı açıklamada, "Kemer Belediyesi olarak her türlü sporun gelişmesi ve şampiyonaların Kemer'de gelişmesi için gereken desteği veriyoruz. Artık Kemer birçok organizasyona başarı ile ev sahipliği yapmaktadır. Çok sayıda Uluslararası şampiyona Kemer'de yapılmakta ve bu şampiyonalar ile birlikte Kemer'in de ciddi tanıtımları olmaktadır. Uluslararası Dart Şampiyonasına ilk kez ev sahipliği yaptık. Umarım bu şampiyonanın devamı yine Kemer'de gerçekleşir. Şampiyonayı organize eden ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, şampiyonada mücadele eden tüm sporcuları ve şampiyonları da yürekten kutluyorum" dedi.

Şampiyona sonucunda, tek bayanlarda Galler'den Julie Gore, tek erkeklerde İngiliz Darryl Fitton birinciliği aldı. Karışık çiftlerde Darryl Fitton (İngiltere)-Dee Bateman (İngiltere) çifti, Mark Webster (Galler)-Lorraaine Hyde (Galler) çiftini 3-0 yendi. Çift bayanlarda Gaynar Williams (Galler)-Dea Bateman (İngiltere) çifti, Julie Gore (Galler)-Jan Bobbins (Galler) çiftini 3-2 yenerek şampiyon olurken, çift erkeklerde finalde Mark Lewis (Galler)-Jamie Lewis (Galler) çifti, Martin Phillips (Galler)-Tolga Bora (Türkiye) çiftini 3-1 yenerek şampiyonluğu elde etti.

Şampiyonanın ardından Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker tüm sporculara ve yöneticilerine şampiyona anısına yemek verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 12:40:01
Güncelleme :26 Ekim 2008 Pazar 18:28:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?