22
Mayıs
2024
Çarşamba
KEMER - ANTALYA

Erotik şovlarda ölçü kaçtı

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde yer alan bir gece kulübünde düzenlenen parti renkli görüntülere sahne oldu. Rus dansçı kızların erotik şovları ölçüyü kaçırdı. 

Kemer’de bulunan Club Kemer Aura’da her hafta gerçekleştirilen çılgın partilere bir yenisi eklendi. Oscar ödül töreninde verilen heykellerin benzerinin kulübün her köşesine yerleştirildiği partide, bar çalışanları gece boyunca smokinle servis yaptı. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Rus dans gurubu, yaptıkları erotik danslarla izleyenleri utandırdı. Kulüpteki erkekler kadar kadınların da meraklı bakışlarla izledikleri gösteri sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

GAY VE LEZBİYEN OTELİ AÇILIYOR

Antalya’nın Kemer ilçesinde temmuz ayında müşteri kabul etmeye başlayacak Planet Victorya Otel, gay ve lezbiyenlere hizmet verecek.
Otel Genel Müdürü Faruk Ok, 170 kişilik otelin, gay ve lezbiyenlere hizmet vereceğini, konukların özel yaşamı dışında, otelin çevreden fark edilecek bir özelliğinin bulunmadığını ifade etti. 

Otel personelinin de gay ve lezbiyenlerden oluşacağını kaydeden Ok, Türkiye pazarına ve uluslararası alandaki müşterilere hitap edeceklerini söyledi. Organizasyonlar dışında otele gelecek müşterilere otelin özelliğinin hatırlatılacağını ifade eden Ok, otele 18 yaşından küçüklerin alınmayacağını bildirdi. 

Ok, şöyle konuştu: 

"Otelimizde bu kategoriye uygun olarak ve buraya gelecek misafirlerimizin rahatı için her şey düşünüldü. Hamam, sauna, restoranlar, fitness, jakuzi, barlar, kuyum, kuaför ve üç havuzumuz mevcut. Bunlarla birlikte zemin katta çok büyük bir gece kulübümüz var.
Otelimizde yarım pansiyon sistemini uygulayacağız. Böylece buraya gelen misafirlerimiz Kemer esnafından da alışveriş yapmış olacak." Ok, temmuz ayından itibaren müşteri girişlerinin başlayacağını, şu anda son hazırlıkları tamamlamaya çalıştıklarını dile getirdi.
Rezervasyonların ağırlıklı olarak Belçika ve Hollanda’dan olduğunu belirten Ok, "Sezondan son derece umutluyuz. Yoğun bir taleple karşılaştık. Sloganımız da ’Özgür Bir Tatil’ olacak" diye konuştu.
AA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2007 Çarşamba 14:36:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?