22
Mayıs
2024
Çarşamba
KEMER - ANTALYA

Göynük Belediyesi'nden eğitime tam destek

Kemer'in Göynük Beldesi’nin Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, kendi girişimleriyle üniversiteye hazırlık eğitimi verdirdiği 43 öğrenciyle, akşam yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Topaloğlu, "Öğrencilere kazanırsam nasıl okurum diye hiç düşünmeyin, burslarınız belediyemizden" dedi. Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer’de bulunan Bil Dersanesi aracılığıyla 4 aydır üniversiteye hazırlık eğitimi verdirdiği Göynüklü öğrencilerle, Göynük’te bulunan Otium Art Hotel Art Lux’de bir araya geldi.

Burada öğrencilere ve Bil Dersanesi eğitimcilerine akşam yemeği veren Başkan Topaloğlu, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

17 Şubat’ta Kemer’de bulunan Bil Dersanesi aracılığıyla öğrencilere üniversiteye hazırlık kursu verdiren Başkan Topaloğlu, "Biz sizin için yapılması gereken her şeyin arkasında varız. Kursumuz, önümüzdeki sezon yaz tatilinde de başlayacak. Bu imtihanların sonunda, ben size çok inanıyorum, başarılı olunca hepinizin ismi Göynük Beldesinin girişine ’Göynük’ün gururları’ başlığı altında yazılacak. Hepiniz beldemizin gurur kaynakları olacaksınız. İçerisinde eğitimin olduğu her şeyde bizler varız. Burslarınız bizden. Üniversiteyi kazanınca ne yapacağım, nasıl okuyacağım diye bir düşünceniz kesinlikle olmasın" dedi.

Bil Dersanesi Rehber Öğretmeni Kemal Eres ise öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, "Bugünlerde artık daha fazla çalışmayın. Hatta benim sizlere tavsiyem sınav gününden bir gün önce kesinlikle hiç ders çalışmayın" dedi.

Bil Dersanesi Kurucu Müdürü Orhan Alp de üniversite sınavında 270 puanın üzerine çıkan öğrencilere bilgisayar sözü verdiklerini açıkladı. Daha sonra bazı öğrenciler söz alarak, Başkan Topaloğlu’na verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

 

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2005 Cumartesi 12:47:49
Güncelleme :13 Haziran 2005 Pazartesi 13:04:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?