22
Mayıs
2024
Çarşamba
KEMER - ANTALYA

Halı sahada futbol resitali

Kemer İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve KEMİAD tarafından birlikte organize edilen Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvasında finale kalan Kemer Belediyesi ve Gebizler süper bir mücadele sonrasında izleyenlere gerçek bir final yaşattılar.

* Çok sayıda Kemer’li futbolseverin izlediği ve tribünlerin tıklım tıklım olduğu amaç sonrasında rakibini 4-1 yenen Kemer Belediye spor kupayı müzesine götürdü.

13 Aralık’ta başlayan ve 6 grup üzerinden 24 takım ile başlayan maçlardan sonra rakiplerini yenerek finale çıkan Kemer Belediye spor ve Gebizler maçı sonrasında kupaları törenle verildi.

* Özellikle Kemer Belediyesinde çalışan ve yakınlarının yoğun bir ilgi gösterdiği maç sonrasında sevinen takım Kemer Belediye spor olurken maçı Kaymakam Adem Yılmaz, Kemer Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Tokgöz, Başkan Vekili İsmail Şandan da izledi.

* Ankara’da bulunan Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker son anda maça yetişirken kısa da olsa maçı seyretme imkanı buldu ve Kemer Belediye spor futbolcularını tebrik etti.

Maç sonrasında Turnuva Şampiyonu Kemer Belediye spor’un kupasını Kaymakam Adem Yılmaz verdi. Turnuvada ikinciliği Gebizler, üçüncülüğü Damla Eczanesi ve dördüncülüğü de Adliye takımı elde etti.Final maçı öncesi 3. lük maçını ise 8-7 Damla Eczanesi aldı.





KEMER BELEDİYESİ: 4 GEBİZLER:1



Stad: Kemer Halı Saha

Hakem: Reşat Aydoğdu ****



Kemer Blediyespor

Kenan **** Aziz **** Erol**( Dk 48 Edip** ) Arap Mehmet***** Şehmus****( Ayhan ? ) Namık*****



Gebizler

İsa *** ( Dk 26 Altan***) Ersin** Sertan**** Atilla**** M.Kemal**** Ertuğrul**



Final Maçından notlar:

Dk1: Kemer Blediyespor maça golle başladı. Santra sonrası topla buluşan Aziz düzgün vurdu. Set vuruşunda top ağlarla buluştu . ( 1-0 )

Dk: 4 Kemer Belediyespor’un kalecisi Kenan kısa bir süre sakatlık geçiren, sol başparmağı zedelendi.

Dk: 6 Şehmus’un soldan ortasına gecenin kahramanı Namık yükselerek süper vurdu. ( 2-0 )

Dk:10 Gebizler’den Mustafa Kemal aldığı topla ilerledi, sağ çarpradan düzgün vuruşu Bleidye ağlarını buldu. ( 2-1)

Dk:15 Sertan Uzaktan sert vurdu. Top auta çıktı.

Dk 18: Namık uzaktan öyle set vurdu ki, kalecinin yapacağı hiçbir şey yoktu . ( 3-1 )

Dk 20: Namık sağdan nefis ortalası. Erol’a sadece dokunmak kaldı. ( 4-1 )

Dk21: Namık ikili mücadelede kaşı açılırken maç kısa süre durdu. Kanlar içerisinde kalan Namık 2 dakika sonra oyuna devam etti.



2.Yarı

Dk:30. Erol mutlak bir golü kaçırdı. Sağdan Şehmus’un ortasında topla buluşan Erol vuramayınca takımını beşinci golden etti.

Dk: 35 Namık yine çok sert vurdu. Top direkte patladı.

Dk 40 Şehmus’un vuruşu üst direkten geri geldi ve defans topu uzaklaştırdı.



Finale nasıl geldiler?



Kemer Belediyespor

B grubunda mücadele eden ve Grup maçlarına Milli Eğitim, Jandarma ve Kemer Lisesi ile baştan Kemer Belediyespor sırası ile Milli Eğitimi 8-4, Kemer Lisesini 5-2 ve Jandarmaspor’u da 8-4 yenerek çeyrek finale çıktı. Çeyrek finalde E grubu Lideri Seküllüspor’u 7-3 yenerek yarı finale çıktı. Yarı finalde rakibi Damla eczanesini de 7-6 ile geçen Kemer Belediyesi finale çıktı.



Gebizler

Grup maçlarına D grubunda başlayan ve Türkiz Hotel, Kahraman Ticaret ve Marina ile karşılaşan Gebizler sırası ile Türkiz Oteli 6-4 yendiler , Marina’ya 6-4 yenilirken Kahraman Ticareti de 15-3 yenerek çeyrek finale yükseldi. Gebizler çeyrek finalde Göynük Belediyesini 5-2 geçerken , Yarı finalde zorlu maçta penaltılar sonucunda Adliyeyi 9-8 yenerek finale yükseldiler.



Turnuva İçin Ne dediler?

Turnuva hakkında görüşlerini açıklayan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü A.Şahin Bilgi Şahin Bilgi, ’Bu turnuvada amacımız arkadaşlık, dostluk ve birliktelik anlamında bir bağ oluşturmaktı. Bu turnuva Kemer’de kişiler ve kurumlar arasında bir tanışma ve buluşma turnuvası oldu . Turnuvaya katılanların birbirlerini tanımaları açısından yararlı oldu. Futbol meraklılarının da spor faaliyetinde bulunmaları açısından önemli olan bu turnuvada katılımcılara ve seyircilere teşekkürlerimi iletiyorum. “ dedi.

Kemer Belediye Başkan Vekili Ahmet Tokgöz Kemer’de bu tip organizasyonların düzenlenmesinin Kemer’e bir canlılık getirdiğini ifade ederken: “ Bu tip sportif organizasyonlar Kemer’e bir canlılık getirmektedir. Takımızın şampiyon olmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum. Tüm katılan takımları kutluyorum. Bu organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum. “ dedi.

Halil Öncü-KENTHABER-Kemer
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2005 Cumartesi 13:24:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?