18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

kardeş kardeş yediler

Kardeş Şehir Schwabach ve Kalampaka’dan gelen heyet öğle arasında Toroslara çıktılar. Emin Gül’e ait Gül Mountain Otel’de gelen misafirlere bir yemek yiyen misafirler doğaya da hayran kaldılar.

Yemeğe Başkan Hasan Şeker’in yanı sıra heyette bulunan misafir iki belediye başkanı da katıldı. Schwabach 2. belediye Başkanı Büttner Rudolf ile Schwabach’ın Kardeş şehri Yunanistan’ın Kalampaka Belediye Başkanı A.Piniaras burada yaptıkları açıklamalarda kardeşlik ve dostluk mesajları verdiler. Hasan Şeker, yemekte misafirler ile bir bir ilgilenirken, Otel sahibi Emin Gül’de kardeş şehirden gelen misafirlere yemek servisini kendi elleri ile yaptı.

Muhteşem doğası ile gelen konukların beğenisini çeken Toroslar’da açıklama yapan iki konuk Belediye Başkanı , “ Kemer gerçekten muhteşem bir yer. Bugün farklı bir gün yaşıyoruz. Kemer Belediye Başkanı ve Otel sahibi Emin Gül’e heyetimiz adına teşekkürlerimizi iletiyorum. “ diye konuştu.



Emin Gül, “ Biz kardeşiz..”

Gül Mountain Otel Sahibi Kemer’li turizmci Emin Gül ise burada yaptığı açıklamasında, 1996 yılında ilk temelleri atılan bu dostlukta her zaman yer aldığını ve bu dostluğun sürmesi için elinden gelen çabayı gösterdiğini belirterek, “ Biz kardeşiz. Kardeşlerimizi otelimizde ağırlamaktan son derece memnuniyet duyuyorum. 1996 yıllından beri iyi ilişkilerimiz sürerken, o yıllardan beri bende bu dostluk içerisinde fiilen bulunuyorum. Amacımız deniz kenarında yer alan Kemer’in dışında birde yaylalarının olduğunu onlara göstermek . Bu amaçla geçtiğimiz yıl açtığımız yayla otelini misafirlerimize göstermek ve yaylada bu güzelliği onlara yaşatmak amacıyla misafir ettik. “ dedi.

Hayli neşeli bir ortamda geçen , yemekte Yunan ve Türkçe şarkılar aynı anda söylenirken, oyunlar oynandılar. Heyet ayrıca Kemer dönüşünde Schwabach adına yapılan Parkı da dolaşarak fotoğraflar çektirdiler.

Halil Öncü-Kenthaber/Kemer
Yayın Tarihi : 30 Mart 2005 Çarşamba 10:52:41
Güncelleme :30 Mart 2005 Çarşamba 10:54:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?