23
Mayıs
2024
Perşembe
KEMER - ANTALYA

Kardeş şehirde nikah

Kuzey Bavyera Türk Dernekleri ve Schwabach Türk Kültür Derneği Başkanı Seyfettin Karagöl, kızını kardeş şehir Kemer’de evlendirdi.

Kemer ile Schwabach’ın kardeş kent ilişkilerinde önemli roller üstlendiklerini ve kardeşliği en üst düzeyde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karagöl, "İşte kardeşlik bu. 26 yıldır Almanya’da yaşıyoruz. Kemer ile yaşadığım şehir Schwabach’ın çok iyi bir kardeş şehir ilişkisi var. Nişanı Almanya’da yapmıştık, nikahı Kemer’de kıydık, inşallah düğünü de Almanya’da yapacağız. Kemer’de olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" diye konuştu. Genç çift Gamze Karagöl ve Özkan Sertbaş da yaptıkları açıklamalarda çok mutlu olduklarını belirterek, "Bu bizim unutmayacağımız bir an. Almanya’da nişanlandık, Kemer’de nikahlandık ve düğünümüz de Almanya’da yapacağız. Çok mutluyuz" dedi.

Nikahı kıyan Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Kuzey Bavyera Türk Dernekleri ve Schwabach Türk Kültür Derneği Başkanı Seyfettin Karagöl’ü yakından tanıdıklarını ve kardeş şehir ilişkilerine büyük katkıları olduğunu söyledi. Başkan Şeker, "Görüyoruz ki Kemer artık Schwabach’ın gerçek bir kardeşi. Schwabach’tan ve dünyanın dört bir yanından yabancılar tatil amacıyla geldikleri Kemer’de nikahlanıyor. İşte Schwbach’ta yaşayan dostumuz Seyfettin Karagöl’ün kızını burada nikahlıyoruz. Kendilerini kutluyorum, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2005 Perşembe 14:21:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?