18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

Karnaval 16 Haziran'da

Kemer Belediye Meclisi Toplantısı'nda konuşan Belediye Başkanı Hasan Şeker, 16-17-18 Haziran 2005 tarihleri arasında Kemer Karnavalı’nın gerçekleştirileceğini ve kesinleşmemiş olmasına rağmen İbrahim Tatlıses ya da Serdar Ortaç ile Anadolu Ateşi Dans Grubu'nun Kemer’de sahne alacaklarını ifade etti.

Belediye meclis toplantısı mayıs ayı toplantısını yapmak üzere Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker’in başkanlığında toplandı.

Meclis üyelerine bilgi veren Şeker, 02-05 Haziran 2005 tarihleri arasında ralli şampiyonasının Kemer’e büyük renk getireceğini ve çok sayıda izleyicinin Kemer’e geleceğini ve belediye olarak bu konuda gerekli olan tedbirleri aldıklarını ifade etti.

Şeker ayrıca 16-17-18 Haziran 2005 tarihleri arasında Kemer Karnavalı’ının gerçekleştirileceğini ve henüz kesinleşmemiş olmasına rağmen İbrahim Tatlıses ya da Serdar Ortaç ile Anadolu Ateşi Dans Grubunun Kemer’de sahne alacaklarını ifade etti.

Bunun yanı sıra Birol Güven tarafından hazırlanan dizilerde ( Çocuklar Duymasın, En Son Babalar Duyar, Kadın İsterse..) yer alan sanatçıların da karnaval boyunca Kemer’de olacaklarını ifade etti.

Halil ÖNCÜ / Kenthaber / Kemer
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2005 Salı 15:10:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?