18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

Keçili deresine köprü yapılıyor

KEÇİLİ DERESİNE KÖPRÜ

Kemer Belediyesi Kuzdere Mahallesindeki Keçili Deresinin yağmur mevsiminin başlaması nedeniyle ihtiyaç olan köprüyü kendi imkanlarıyla yapmaya başladı.

Kemer'in Kuzdere Mahallesindeki Keçili Deresinin yağmur mevsiminde akması nedeniyle ihtiyaç olan köprüyü Kemer Belediyesi kendi imkanlarıyla yapmaya başladı.

Köprünün temel atmasını gerçekleştiren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, göreve hizmet yapmak amacıyla geldiklerini söyledi.

Keçili sokakta Keçili Deresinin ayırdığı sokak yüzünden kışın yağmurlu havalarda ulaşımda sıkıntının yaşandığının belirten "Kuzdere ne yazık ki bu güne kadar hak ettiği ilgiyi alamamış bir köydü. Türkiye'nin nüfusu en büyük köyüydü burası. Kemer'e bağlandıktan sonra Fen İşlerimiz bu mahallemizde değişik çalışmalar yaptı. Yayla yolları düzeltildi, asfaltlandı, Kuzdere Mahallesi içerisinde onarımlar tamiratlar yapıldı. Keçili Deresi yazın akmayan ama kışında önüne koyduğunuz her şeyi alıp götüren bir dere" dedi.

Keçili deresine daha önce geçici birtakım önlemler alındığını fakat bunların yetersiz olduğunu ifade eden Gül, "buraya bir köprü ihtiyacı olduğunu gördük. Bu yol mahalle için çok önemli. Okuyan öğrenciler burayı kullanıyor. Mahallenin yarısı burayı kullanıyor. Bu nedenle bizde kendi imkanlarımızla bir köprü yapmaya karar verdik. Tamamı Kemer Belediyesi Fen İşleri tarafından yapılacak. Tamamen suya dayanıklı ve yüksek dirençli beton ve demir kullanılarak yapılacak olan 2 gözlü köprü buradaki ihtiyacı karşılayacak."

KEÇİLİ DERESİNE KÖPRÜ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe 10:32:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?