24
Mayıs
2024
Cuma
KEMER - ANTALYA

Kemer, Almanya'da görücüye çıkıyor

Kemer Belediyesi, Almanya “FGT Nürnberg Turizm Fuarı”na katılacak. Almanya'ya hareketinden önce bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Şandan,  amacımız Kemer'i dünyaya tanıtmak" diye konuştu.

05 – 13 Mart 2005 tarihleri arasında yapılacak olan Almanya da düzenlenecek Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Şandan, “Bölgemizi en iyi şekilde tanıtmak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da bu fuara katılıyoruz. Antalya Büyük Şehir Belediyesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte burada bir stand açacağız. Amacımız yeni turizm sezonu öncesi Kemer’in daha iyi bir şekilde tanıtılmasını sağlamak. Bu amaçla Tekirova’dan Beldibi’ne kadar olan bölgelerdeki turizm tesislerinden, otellerimizden topladığımız çok sayıda broşür, katalog ve Cd yi bu standatta dağıtma imkanı bulacağız. “ dedi.

Kardeş Şehir ile de görüşmeler yapılacak

Başkan Yardımcısı İsmail Şandan , fuarda ayrıca Kardeş Şehir Schwabach Belediye Başkanı Hartvig Reiman ve Belediye yetkilileri ile görüşmeler de yapılacağını da belirtirken, standta kardeş şehir başkanı ve yetkililerinde kendilerine destek vereceklerini ifade etti. Kardeş Şehir Komite Başkanı Ayşe Bıyık’ın ve Dr.İsmail Baloğlu’nun da büyük destekleri ile bir takım sivil toplum kuruluşu örgütü ve alman turizmciler ile bir araya gelme fırsatı da yakalayacaklarını belirten Şandan, kurulacak standın 192 m2. olacağını söyledi.

Halil Öncü-KENTHABER-Kemer
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2005 Salı 13:02:39
Güncelleme :1 Şubat 2005 Salı 12:16:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?