23
Mayıs
2024
Perşembe
KEMER - ANTALYA

Kemer, hasretle kardeşini bekliyor

Kemer’in kardeş şehri Schwabach ile Nünberg Ziyaretçi Heyeti Mart ayında Kemer’i ziyaret edecek. Schwabach Belediye Meclis Üyesi Werner GRUBER’ in başkanlığını yaptığı heyet, 17 kişiden oluşuyor.

Heyette, Schwabach Belediye Başkanı Rosy STENGEL ve 4 Belediye Meclis Üyesinin yanı sıra MdL. Almanya Müşteşarı Karl FRELLER ‘in beraberinde 5 de parlamenter bulunacak.

5 Mart’ta Kemer’de olacaklar.

17 kişilik heyet 05 Mart 2005 tarihinde Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ve Kemer Kaymakam’ı Adem Yılmaz’ ı makamında ziyaret ettikten sonra öğle yemeği sonrasında Kemer gezisi yapacaklar. Ardından Phaselis Antik Kentini gezdikten sonra otellerine hareket edecek olan heyet Antalya’da da inceleme ve ziyaretlerde bulunacaklar. Kemer’in tanıtımı için büyük önem taşıyan bu ziyarette Almanya Müsteşarı ve Parlamenterlerin bulunması büyük ilgi çekerken, Kemer Belediyesi tarafından Shcwabach’ın kardeş şehri olan Yunanistan’ın Selanik’te bulunan Kalambaka Belediye Başkanı Antonis PİNİAROS, Kalambaka 2. Belediye Başkanı Albanis İRAKLIS’ in yanı sıra Yunan Belediye Meclis Üyelerinin de aynı günlerde Kemer’e davet edildiği açıklandı. Belediye Başkanı Hasan Şeker : “ Almanya’dan gelecek olan misafirlerimizi bekliyoruz. Kendilerini güzel Kemer’imizi gezdireceğiz. Tanıtım açısından da büyük önem taşıyan bu ziyaret ile ikili ilişkilerin daha da kuvvetleneceğini söyleyebilirim. Ayrıca "Kardeşimizin kardeşi bizim de kardeşimiz!.." sloganı ile Yunan Kalambaka Belediyesi Başkan ve Yardımcısı ile meclis üyelerini de Kemer’e davet ettik. “ diye konuştu.

Halil Öncü-Kenhaber/Kemer
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2005 Cuma 12:49:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?