17
Mayıs
2024
Cuma
KEMER - ANTALYA

Kemer Belediye Başkanı Şeker'den miting

Kemer Belediye Başkanı ve Anavatan Partisi (ANAP) Belediye Başkan adayı Hasan Şeker, Kiriş Beldesi'nde yaklaşık bin kişinin katıldığı mitingde, seçmenlerle buluştu.
Kemer Belediye Başkanı ve ANAP Belediye Başkan adayı Hasan Şeker, mitingde halka hitap ederek, beldede yaptıkları yatırımları anlattı. Şeker, "Kiriş'de çift yol yaptık, beton asfaltla tanıştırdık. 50 yılın sel olayıyla karşılaştık. Büyük sıkıntılar içine girdik ama hepsini çözeceğiz. Başkaları rant sağladığımızı söylediler ama bu rant sizin rantınız. Belediye burada hizmet alanı olarak 4.5 dönüm arazi kazandı. Kiriş'e karakol sözü verdik, bunun yanında sağlık evi, zabıta noktası, polis noktası ve para veznesi de yakında geliyor. Personel ile görüştük. İndirim kartları geliyor. Ayrıca özürlü vatandaşlarımız için de ücretsiz kartlarımız hazır. Antalya'dan Kiriş'e minibüs talebi oldu. Bunu görüştük şimdilik kabul edilmedi ancak Kemer'den Kiriş'e bedava ulaşım yaptık" dedi.
Sanata verdikleri önemi hatırlatan Şeker, bazı adayların 'Kemer'de tiyatro kuracağız' diyerek vaatte bulunmalarını eleştirerek, "Tiyatro açacaklara buradan günaydın diyorum. Tiyatromuz açılalı 4 yıl oldu" şeklinde konuştu.
Yaklaşık 2 saat süren miting partililerin, "Şeker Başkan Yine Başkan" sloganlarıyla sona erdi.
ANTALYA - İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2004 Perşembe 23:31:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?