20
Mayıs
2024
Pazertesi
KEMER - ANTALYA

Kemer Belediye Meclisi toplandı

Kemer Belediye Meclisi gündemde belirtilen konuları görüşmek üzere Hasan Şeker yönetiminde toplandı.

Kemer Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi. Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker'in başkanlığında yapılan toplantıda, geçtiğimiz ay meclis üyeliğinden istifa eden Nazım Körçeşme'nin yerine yedek kontenjandan meclis üyesi olan Ahmet Şahin de katıldı.

Açılış ve yoklama ile başlayan meclis toplantısı bir önceki toplantıda alınan kararlara ait karar özetlerinin okunması ile devam etti. 2009 yılı gelir tarifesini görüşen meclis üyeleri ardından 2009 mali yılı bütçesini de görüştü. Buna göre oluşturulan 2009 bütçesi bütçe komisyonuna havale edilirken, meclis daha detaylı olarak bütçe konusunu görüşmek üzere 11 Kasım 2008 Salı günü tekrar toplanacak.

Mecliste ayrıca Ukrayna'nın Yuzhny şehri ile kardeş şehir olunması oy birliği ile kabul edildi. Meclis daha sonra yurtiçi ve yurtdışı müsabakalarda üstün başarı gösteren veya derece alan sporculara ödül verilmesini görüştü. Buna göre meclis, Türk Bocce tarihinin Avrupa'da ilk madalyasını alan Kemer Belediye Spor Bocce takımından Deniz Demir ve takım arkadaşı Milli takım sporcusu Mikail Bekar 'a 1000 YTL ile Antrenörü Erdal Buyruk'a 2000 YTL ödül vermeyi oy birliği ile kabul etti.

Bir sonraki Meclis Toplantısı 2 Aralık Salı günü saat 10.00 toplanacak.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 15:12:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?