20
Mayıs
2024
Pazertesi
KEMER - ANTALYA

Kemer itfaiyesi personeli eğitimde

Antalya’nın Kemer Belediyesine bağlı itfaiye personeli eğitim alanında haftanın belli bölümlerinde çeşitli eğitimlerden geçiyor.

Kemer Belediyesi İtfaiye Amirliği yangın bilgisi, tehlikeli maddeler, arama kurtarma, yüksek ve alçak alanlardan kurtarma ve trafik kazalarına gelişmiş müdahale teknikleri hakkında aldığı eğitimlerin uygulamalarını İtfaiye amirliğinde yaptığı tatbikatlar ile gerçekleştiriyor.

Kemer Belediyesi İtfaiyesi eğitim pistindeki eğitimler, zaman zaman da Kesme boğazında gerçeği aratmayan tatbikatla ile tekrarlanıyor.

Geçtiğimiz ay bir kısım personelini İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Eğitim Merkezi (İBİTEM) 'e eğitim için gönderdiklerini belirten İtfaiye Amiri Orhan Uysal, “personelin burada aldıkları eğitimler ile Kemer İtfaiyesinin sahip olduğu çağdaş itfaiyecilik hizmetlerini, karşılaştığı her türlü olayda en etkin şekilde kullanmalarını sağlamak. İBİTEM’de teorik ve pratik alanda eğitim konuları alan personelimiz şimdi daha eğitimli. İtfaiyecilerimiz merkezimizde hafta içerisinde özel olarak hazırlamış olduğumuz eğitim pistimizde de eğitimlerine devam diyorlar. "dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 17:54:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?