23
Mayıs
2024
Perşembe
KEMER - ANTALYA

Kemer şampiyona peşinde

Çeşme'de gerçekleştirilen Türkiye Off-shore Şampiyonası'nın üçüncü etabını izlemek üzere Çeşme'ye giden Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ve Belediye Meclis Üyesi Hakan Tuncer, ilçeye müjdeli haberlerle döndü.

Türkiye Off-shore Şampiyonası'nın bir ayağının da Kemer'de yapılması için gerekli çalışmaları tamamladıklarını belirten Başkan Şeker, bu hafta içinde yapılacak görüşmelerin ardından Ağustos ayında düzenlenecek olan Türkiye Off-shore Şampiyonası'nın bir ayağının Antalya'nın Kemer İlçesi'nde yapılabileceğini ifade etti. Başkan Şeker, "Dünya Ralli Şampiyonası ile büyük bir tanıtım yakalayan Kemer'de hareketliliğin sağlaması ve tanıtım açısından önemli olduğunu düşündüğümüz Türkiye Off-shore Şampiyonası'nın bir ayağını getirmek için çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Bu hafta içinde görüşmelerimizi tamamlayıp konuyu netleştireceğiz. İnanıyorum ki, bu büyük organizasyon da Kemer'e yakışacak" diye konuştu.

Hacettepe Koyu ile Boyalık Plajı arasındaki 3 kilometrelik parkurda gerçekleştirilen yarışı seyretmek ve yapılan organizasyonu yerinde görmek amacıyla Çeşme'ye giden Başkan Hasan Şeker ve Belediye Meclis Üyesi Hakan Tuncer'i karşılayan Kemer eski ve Çeşme yeni Kaymakamı Nazmi Günlü misafirleri ile yakından ilgilenirken yarışlara üstü kapalı ve yeni imal edilmiş 8 sürat teknesi katıldı.

Yarış sonunda kazananlara kupaları törenle Çeşme Kaymakamı Nazmi Günlü ve Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu tarafından verildi. Üçüncü olan yarışmacıya kupası Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker tarafından verilirken, merhum İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina anısına da kupa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2005 Pazartesi 14:26:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?