19
Mayıs
2024
Pazar
KEMER - ANTALYA

Kemer TUREM'den eğitim atağı

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bulunan Turizm Eğitim Merkezi'nin (TUREM) düzenlediği "Liderlik ve İşgücü Geliştirme Seminerleri" çerçevesinde Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen katılımcılara eğitim veriliyor.
Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen ve işletmelerinde yiyecek ve içecek müdürlüğü yapan katılımcılara "Liderlik ve İşgücü Geliştirme Seminerleri" veriliyor. 38 müdürün katıldığı seminerin, 28 Şubat'a kadar süreceğini söyleyen TUREM müdürü M. Ünver Kozanlı, yiyecek-içecek servisi ile ilgili hazırladıkları konferansın 8 Mart- 27 Mart tarihleri arasında olacağını bildirdi. Seminerlerin ücretsiz olduğunu belirten Kozanlı, "Geçekleştirdiğimiz seminerlerin amacı, Turizm işletmelerinde departman şefi ve daha üst düzeyde görev yapan yönetici personelin yöneticilik ve liderlik becerilerini geliştirmek, bu kişilere eğitici formasyonu kazandırmak, onların kendi çalıştıkları tesislerdeki alt düzey personele eğitim vermelerini sağlamaktır" dedi.
ANTALYA - İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2004 Perşembe 19:13:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasar atasoy IP: 78.165.234.xxx Tarih : 19.11.2008 01:19:35

hayatım boyunca böyle okul görmedim öğrencilerden bakirelik testi isteyen bir okul hastane savcılık izni olmadan veremeyiz diyince okuldan atıyolar öğrenciye iftira atıyolar kanıt bulamyınca öğrenciyi odaya kapatıp sadece ogüne ait 6 tane dosya yazıyolar yalan yanlış ve öğrenciye söylemiyolar ailesi var ken bile odaya kapatıyolar öğrenciyle yüzlesmiyo böyle serfsiz bir okul 2 gün önce okula gelen aileye öğrencimiz çok iyi diyolar hamile bir kız okuldan cıkıyo ve başka kız öğrenciden rapor istyo hastene vermiyince okuldan cesitli bahaneyle atıyolar bir gün içinde yalan yanlış dosya tamamlıyolar burası türkiye böyle terbiyesizlikler ekmek kaygısı içinde gelen öğrencileride ekmeğinden ediyolar ve bu okulları iyi eğiticiler hakediyo