22
Mayıs
2024
Çarşamba
KEMER - ANTALYA

Kemer ve köpekleri onların tüm hayatı

Yaklaşık bir yıldan bu yana Kemer’de ikamet eden Arnold Çifti tam bir Kemer hayranı. 4 köpeğiyle birlikte Kemer’de mutlu bir yaşam sergileyen Çift, doğal ortamı ile Kemer’in apayrı bir yerinin olduğu görüşündeler.

Alman Eşi Heinz Arnold ile 2 yıl önce evlendiğini ifade eden Gül Arnold hayvan sevgisi ile de göze batarken, Kemer’de yaşayan ve köpek sahibi olan herkese seslenerek , “ Bir hayvan sever olarak şu anda evimde 4 adet köpek besliyorum. Gücüm oranında onların daha rahat yaşaması için çaba sarf ediyorum. Geçtiğimiz günlerde Hayvan Koruma Derneği’nin Kemer Belediyesindeki toplantısına katılmıştım. Burada uygulamaya konan Kemer Belediyesinin Kısırlaştırma Operasyonunu yürekten destekliyorum. Kemer’de yaşayan kedi ve köpek sahiplerinin hayvanlara sahip çıkmalarını ve onlara en iyi şekilde bakmalarını ve eziyet etmemelerini istiyorum. “ diye konuştu.

Kemer’de yaşamaktan ve Kemer’de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Heizn Arnold’da ,” Yıllarca Almanya’da yaşadım. Kemer’de çok mutluyuz.Zaman zaman Almanya’ya gidip geliyoruz. Kemer havası ile doğası ile ve yerleşimi ile gerçekten mükemmel bir yer. Bu güzel yerde olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.
Halil Öncü-Kenthaber/Kemer
Yayın Tarihi : 24 Mart 2005 Perşembe 10:41:44
Güncelleme :24 Mart 2005 Perşembe 10:51:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?