31
Mayıs
2024
Cuma
KEMER - ANTALYA

Kemer'de basın buluşması

Antalya'nın Kardeş Şehri Nürnberg'in Basın Kulübü Kemer'de. Antalya 21 Ekim-28 Ekim 2008 Tarihleri arasında Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin konuğu olarak Antalya'ya yaptıkları ziyarette Başkan Hasan Şeker eşi Fethiye Şeker ile birlikte konuk heyete Ulupınar Şelale Restaurant'ta bir yemek verdi.

Yemeğe Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ile birlikte gelen Konuk heyette Nürnberg Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dr. Siegfried Zelnhefer, Nürnberg Emniyet Müdürü Gerhard Hauptmannl ile Antalya Nürnberg ve Kemer Schwbach Kardeş Şehir Kurucularından Dr.İsmail Baloğlu'da yer aldı. Ayrıca Heyette Nürnberg'li gazeteciler Rita Kamm-Schuberth,Stefan Grundler, Dieter Barth, Volkan Altunordu, Joachim Hauck, , Leyla Bayraktar,Prof. Dr. Heinz-Werner Stuiber,Annette Bögelein yer aldı.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker yemekte yaptığı konuşmada, " Kardeş şehrin önemini yıllar geçtikçe çok daha iyi anlıyoruz. Konuk Gazeteciler Cemiyetimiz Başkanı, Nürnberg Emniyet Müdürü ve Sayın Baloğlu ile değerli heyeti burada ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Yoğun bir gün içerisinde şehir dışında Ulupınar'da muhteşem bir atmosferde farklı bir zaman yaşattığımıza inanıyorum. "dedi.

Başkan Şeker ayrıca Nürnberg Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dr. Siegfried Zelnhefer, Nürnberg Emniyet Müdürü Gerhard Hauptmannl ile Antalya Nürnberg ve Kemer Schwbach Kardeş Şehir Kurucularından Dr.İsmail Baloğlu'na Kemer'li seramik sanatçısı Nagehan Elibol Ertuna tarafından özel olarak hazırlanan Kemer Rölyefi plaketini kendilerini verdi. Ayrıca Nürnberg Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dr. Siegfried Zelnhefer de Nürnberg'den getirdiği ve cemiyet adına özel olarak hazırlanan bir saati Başkan Şeker'e takdim etti.

Kemer'de olmaktan ve duyduklarını belirten Konuk Heyet üyeleri, Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker'in ilgisine teşekkür ederlerken, Antalya ve Kemer'i de çok beğendiklerini söylediler.

Halil Öncü - Kenthaber
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 06:10:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?