19
Mayıs
2024
Pazar
KEMER - ANTALYA

Kemer'de 'Bizim Sokak' toplantısı yapıldı

Antalya’nın Kemer İlçesi Göynük Beldesi’nde her ay düzenlenen Bizim Sokak toplantısı Majesty Club’da yapıldı.

Göynük’deki tesislerin genel müdürlerinin biraraya gelerek oluşturdukları Bizim Sokak toplantılarının Ekim ayı toplantısı, Majesty Club Otel’de gerçekleştirildi. Yoğun katılımın gerçekleştiği toplantıya Kemer Kaymakamı Adem Yılmaz eşiyle birlikte katıldı. Majesty Club Genel Müdürü İsmail Hakkı Yılmaz toplantıda yaptığı konuşmada, "Bizim Sokak toplantılarında meslektaşlarımızla biraraya gelerek sorunlarımızı masaya yatırıyoruz. Bundan sonra sürekli yeni turizm bölgelerinin tahsis edilmesi, otel sayılarının artması, yatak kapasitelerinin artırılması, işlerimizi daha da zorlaştıracaktır. Bununla ilgili herhangi bir çalışma yapılmamaktadır. Sürekli gereksiz yere yatak kapasitesini artırıyoruz" dedi.

Magic Life Club Göynük Genel Müdürü Hilmi Önal ise, "Geçen sene yaşadığımız zor kış şartlarından sonra biz kendi işletmemizi ilgilendiren altyapı sorunlarımızı giderdik. Ancak, bu bölgede belli oranda su basmalarını engellemek mümkün olmayacak, çünkü bu saatten sonra yapılacak bütün çözümler sadece geçici çözümlerdir" diye konuştu.

Grand Kemer Hotel Genel Müdürü Biray Öğütçü, Mara Beach Aziz Dinçer ile Ulusoy Holiday Club Genel Müdürü Ersin Özgündoğdu da altyapı sorunlarına değindi.

ANTALYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2004 Pazar 18:00:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?