17
Mayıs
2024
Cuma
KEMER - ANTALYA

Kemer'de öğretmenlere ilkyardım semineri

Antalya'da, Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Özel Yaşam Hastanesi işbirliğinde, ilçe ve belde okullarında görev yapan 234 öğretmene, ilk yardım semineri düzenlendi.
Kemer Belediyesi Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen yaklaşık 2 saatlik seminerde öğretmenler, sinevizyon yardımıyla ilk yardım konusunda bilgilendirildi.
Maket üzerinde ilk yardım konusunu anlatan Özel Yaşam Hastanesi'nden Opr. Dr. Serhan Özlü, "İlk yardım bilenlerin uygulamaya korktuğu, bilmeyenlerin ise uygulama sırasında hastalara zarar verdiği ciddi bir konudur. Yaşam Hastanesi olarak bu amaçla, ilçemizde bulunan jandarmaya, otellere ve okullarda eğitim veren öğretmenlere, ilk yardım seminerleri veriyoruz. Seminerlerimiz, daha sonra İtfaiye Müdürlüğü ve Emniyet Teşkilatı ile devam edecek. İsteyen tüm kurumlara bu seminerleri verebiliriz" şeklinde konuştu.
Kemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Ünlü, "Yaşam Hastanesi'nden gelen talebi memnuniyetle kabul ederek, 234 öğretmenimizle birlikte seminere katıldık. Biz, bu konuda öğretmenlerimizin bilgilendirilmesini sağlayarak, aynı bilgileri öğrencilerimize derslerde aktarmalarını istiyoruz. Ayrıca istenmeyen bir durumla karşılaşıldığında, anında olaya müdahale etmelerini sağlamaya çalışıyoruz" dedi.
ANTALYA - İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2004 Cumartesi 00:04:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?