23
Mayıs
2024
Perşembe
KEMER - ANTALYA

Kemer'de sinema şöleni dolu dizgin

Kasım ayı içerisinde açılışı yapılan Kemer Belediye Sineması vizyon filmleri ile dolu dizgin. Antalya sinemalarında oynayan filmler, aynı anda Kemer Belediye sinemasında da gösterime giriyor.

Açılışından bu yana " Gizemli Parçalar ", " Kral Arthur ", " Büyük İskender " gibi Hollywood filmlerinin yanı sıra " Köpekbalığı Hikayesi " gibi çocuk filmleri ve " Yazı Tura ", " Gora " , " Hababam Sınıfı Askerde " gibi son dönem Türk sineması örnekleri de Kemer’de gösterime girdi.

Özellikle Türk filmlerine ilginin fazla olduğunu söyleyen sinema çalışanları " Son yıllardaki en büyük atağını Türk sineması bu yıl yaptı. Birçok Türk filmi aynı anda vizyona girdi. Ve seyirci de tercihini yerli filmlerden yana kullanıyor. Şu ana dek oynatılan filmlerde en çok hasılat Türk filmlerinde sağlandı. Şu an gösterimde olan ’ Hababam Sınıfı Askerde ’ 3. haftasında. Hala daha gelen izleyiciler var. Önümüzdeki hafta yine bir Türk filmi ’ Büyü'yü getireceğiz. Yavuz Turgul’un yönettiği, Şener ŞEN, Meltem CUMBUL ve Timuçin ESEN’in başrollerini oynadığı ’ Gönül Yarası ’ filmini isteyen çok seyircimiz var. En kısa zamanda o filmi de Kemer’de seyirci ile buluşturmak istiyoruz. Ardından ’ Hırsız Var ! ’ ve ’ Eğreti Gelin ’ gelecek. Bu sene seyircilerimiz Türk sinemasına doyacak " şeklinde konuştu.

Öte yandan görüşlerini aldığımız Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ise yaptığı açıklamasında, kültür ve sanata verilen destekler çerçevesinde oluşturulan sinemanın oturduğunu ve bundan da büyük bir memnuniyet duyduğunu açıklad

Halil Öncü-KENTHABER-Kemer
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2005 Perşembe 11:32:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?