22
Mayıs
2024
Çarşamba
KEMER - ANTALYA

Kemer'e 'Kadın Lokali' müjdesi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kemer Belediyesi tarafından Kemer Belediyesi Düğün salonunda bir etkinlik düzenlendi. 13.30 da başlayan ve 1000’i aşkın Kemer’li bayanın katıldığı etkinlikte bayanlar gönüllerince bir gün geçirdi.

Başkan Vekilinden müjde…

Etkinlikte bir konuşma yapan Kemer Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Tokgöz , tüm Kemer’li bayanların Dünya Kadınlar gününü kutlayarak : “ Kurtuluş savaşında sırtında mermi taşıyan, dünyanın en zor mesleği olan Annelik sorumluluğunu üstlenen fedakar kadınlarımızın bu özel gününü kutluyorum. Kemer’in tanıtımı için yurt dışında fuarlara katılan ve bugün aramızda bulunamayan Başkanımız Hasan Şeker’in de sizlere selamlarını iletiyorum. “ dedi.

Önümüzdeki günlerde Kemer Belediyesi olarak hayata geçirmeyi planladıkları projelerin içerisinde bir de “ Kadınlar Lokali “ kurmayı düşünceleri olduğunu da ifade eden Tokgöz: “ Önümüzde hayata geçireceğimiz çok değerli projelerimiz var. Bunlardan bir tanesi de kadınlar lokali. Burada kurulacak lokalde sizler hem boş vakitlerinizi değerlendirecek hem de sosyal ve kültürel anlamda etkinler yapabileceğiniz bir mekana kavuşacaksınız. “ dedi.

Hediyeler dağıtıldı…

Kemer Belediyesi Halkla İlişkiler Danışmanı Seyhan Sırt ise yaptığı konuşmasında, günün anlamının büyük olduğunu belirtirken: “ Biz sadece 8 martta değil yılın çeşitli zamanlarında yine sizler ile bir araya geliyoruz. Bundan sonra da bu tip etkinliklerimiz devam edecek. Bugün özel bir gün. Tüm Kemer’li bayanların dünya kadınlar gününü yürekten kutluyorum. İleriki etkinliğimizde yine belirleyeceğimiz bir konu ile yine bir arada olacağız. “ diye konuştu.

1000’i aşkın bayanın katıldığı etkinlikte müzik ile coşan bayanlardan bazıları yapılan çekiliş ile çeşitli hediyeler kazanırken, gelen konukları Kemer Belediyesi’nin 2 bayan meclis üyesi Binnaz Kum ve Şükran Kuyumcu kapıda karşıladı ve gelenlere fular dağıttılar.
Halil Öncü-Kenthaber/Kemer
Yayın Tarihi : 9 Mart 2005 Çarşamba 11:17:15
Güncelleme :9 Mart 2005 Çarşamba 11:24:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?