20
Mayıs
2024
Pazertesi
KEMER - ANTALYA

Kemer'e 'Kutlu Doğum Parkı'

Kemer Belediyesi tarafından yaptırılan “Kutlu Doğum Parkı” düzenlenen törenle açıldı.

Yapımı Kemer Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Kutlu Doğum Parkı”, Kutlu Doğum Haftası'nda düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Kemer Kaymakamı Seddar Yavuz, Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer İlçe Müftüsü Mehmet Muslu ile belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kemer İlçe Müftüsü Mehmet Muslu yaptığı açılış konuşmasında, “Gönüllerin sultanı Peygamber Efendimizin doğuşu olan bu haftayı Kutlu Doğum Haftası olarak kutluyoruz. Kemer Belediyemizce yapılan bu parka da Kutlu Doğum Parkı adı verildi. Bu ismi buraya uygun gören başta Belediye Başkanımız Hasan Şeker olmak üzere tüm belediye meclis üyelerine ve burada, parkın yapımında emeği geçen tüm belediye personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ise yaptığı açıklamasında, “Parkımız Kemer'e hayırlı olsun. Kemer'in dört bir yanını parklar ile donatıyoruz. Kutlu Doğum Haftası'nda Kutlu Doğum Parkını açıyor olmamız ise bizim için başka bir mutluluk” diye konuştu.

Yapılan duanın ardından, Kemer Kaymakamı Seddar Yavuz tarafından Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker'e plaket verildi. Parkın açılışını Kemer Kaymakamı Seddar Yavuz, Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer İlçe Müftüsü Mehmet Muslu birlikte yaptı.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 13:42:14
Güncelleme :14 Nisan 2008 Pazartesi 13:44:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?