19
Mayıs
2024
Pazar
KEMER - ANTALYA

Kemerli kadınlar bu gecede buluşacak

Antalya’nın Kemer Belediyesi Halkla İlişkiler Danışmanlığı tarafından Kemerli bayanlar için organize edilen birlik beraberlik toplantısı 23 Aralık Cumartesi günü saat 13.00 dA gerçekleştirilecek 

Kemer Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek toplantıya çok sayıda Kemerli bayanın katılması bekleniyor. Anadolu Hastanesi Sponsorluğunda, toplantıya katılan bayanların vücutlarındaki fazla yağ oranı ölçümü yapılacak ve Obezitie konusunda uzman doktorlar tarafından bilgiler verilecek. 

Kemer Belediyesi Halkla İlişkiler Danışmanı Seyhan Sırt, "Kemerli bayanlar için rutin olarak düzenlediğimiz birlik ve beraberlik toplantılarımız ve eğlencemizin bu ay ki bölümünü 23 Aralık Cumartesi günü saat 13.00 de yapacağız. Her toplantımızda ayrı bir konu beliriliyor ve Kemerli bayanları bilgilendiriyoruz. Bu toplantımızın konusu da vücutta kilo kontrolü ve obezite olacak. Anadolu Hastanesi doktorlarımız Kemerli bayanlarımızı bu konuda bilgilendirecek ve beslenme önerileri hakkında bilgiler verecekler" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2006 Perşembe 11:53:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?