18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEMER - ANTALYA

Kemerspor futbolcu arıyor

Antalya Süper Amatör Ligde bu yıl hedefini 3.lig olarak belirleyen Kemerspor’de transfer çalışmaları devam ederken, genç futbolcu seçmelerinin de yapılacağı açıklandı.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kemerspor Kulübü Başkanı Namık Yüksel, öncelikle hedeflerinin bölgede bulunan yetenekli gençleri tespit ederek Kemerspor bünyesine ve buradan da Türk futboluna kazandırmak olduğunu ifade etti . Yüksel, “ Antalya Bölgesinde bulunan genç ve yetenekli sporcuları seçmelerimize bekliyoruz. 27 Temmuz 2005 Çarşamba günü saat 17.00 de Kemer Stadında seçmelerimiz yapılacak. Tüm yetenekli genç futbolcu kardeşlerimizi bekliyoruz. “dedi.

TEKNİK PATRON BAYSAN

Kemerspor Teknik Direktörü Hüseyin Baysan, “ Genç futbolcu adaylarımızı bekliyoruz.” dedi.. Bu yıl Kemerspor’u çalıştıracak olan Hüseyin Baysan yaptığı açıklamasında, genç futbolcuları Çarşamba günü yapılacak olan seçmelere beklediklerini söyledi. Teknik Direktör Baysan, “ Daha önce bu forma altında bende görev almıştım. Bu kez teknik direktör olarak görev yapacağım. Bizler burada çok güzel ve başarılı günler yaşamıştık. İnşallah bu yıl oluşturacağımız genç kadromuz ile geleceğe ümitle bakan bir takım yaratmak amacındayız. “dedi.

ESKİ FUTBOLCULAR YÖNETİMDE

Kemerspor yönetiminde de eskiden başarıları ile göz dolduran futbolcular yer alıyor. Başkan Namık Yüksel’in yanı sıra Mustafa Anaç, Levent Aslan, Burak Orkut, Ahmet Tataroğlu, Mummaer Beyler ve Reşat Aydoğdu yönetimde yer alan isimler.

Halil Öncü - Kenthaber / Kemer
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2005 Salı 10:45:21
Güncelleme :26 Temmuz 2005 Salı 10:50:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?