22
Mayıs
2024
Çarşamba
KEMER - ANTALYA

Kıskanç Rus turistin öfkesi!

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde, birlikte tatile geldiği Rus sevgilisi 26 yaşındaki Natalia Kuprikova'yı 4 gün boyunca otel odasında dövdüğü iddia edilen 27 yaşındaki Krıstal Vyatoslav gözaltına alındı.


Rusya’dan bir hafta önce, tatil için arkadaş grubuyla birlikte Kemer'e gelen ve Tekirova'daki 5 yıldızlı otele yerleşen Natalia Kuprikova ile sevgilisi Krıstal Vyatoslav, sık sık tartışmaya başladı.

Natalia'nın günlerce kaldığı odadan dışarı çıkmaması üzerine arkadaşları telaşlandı. 4 gün sonra otelde Natalia ile karşılaşan arkadaşları, vücudundaki morlukları görünce hemen durumu yetkililere iletmek istedi.

Krıstal Vyatoslav tarafından dövüldüğünü ve odaya kapatıldığını, tehdit edildiği için de kimseye birşey söyleyemediğini anlatan Natalia, arkadaşlarına engel olmaya çalıştı. Ancak olay otel yetkililerine bildirildi.

 
Otele gelen jandarma ekipleri Krıstal Vyatoslav'ı gözaltına alırken, Natalia Kuprikova da ifade verdi. Natalia, sevgilisi Vyatoslav'ın çok kıskanç olduğunu ve günlerden bu yana kendisini dövdüğünü anlatarak şikayetçi oldu.

Rus tatilci Natalia, sorumlu acente tarafından farklı bir otele yerleştirildi. Otel yöneticileri mahkemece serbest bırakılan Krıstal Vyatoslav'u otelden çıkardı.

 

Miliyet internet
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2007 Salı 11:24:05
Güncelleme :3 Temmuz 2007 Salı 13:48:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?