20
Mayıs
2024
Pazertesi
KEMER - ANTALYA

Köpekler güzellikleriyle yarıştı

Kemer Karnavalı kapsamında düzenlenen "Köpek güzellik Yarışması" renkli görüntülere sahne oldu.

Kemer Karnavalı kapsamında Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen “Köpek Güzellik Yarışması”na 15 köpek yarışmacı olarak katıldı.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker ve eşi Fethiye Şeker'in de izlediği yarışmada jüri üyeliklerini Kemer Belediye Veterineri Adnan Öney, Kemer Veteriner Polikliniğinden veteriner hekim Olgun Aslan, Volga Veteriner Kliniğinden Veteriner hekim Volga Tuğalpay, Kemer Hayvan severlerinden Vijdan Uysal, Cankut Açıkgöz ve Yılmaz Kum yaptılar.

Düzenlenen yarışmada jüri üyeleri yarışmacı köpeklerin ırk özeliklerine, aşılarının ve veteriner takibinin düzenli yapılıp yapılmadığına, tüy, tırnak gibi dış bakımlarına, belediyelere kayıtlarının olup olmadığına ve becerilerine göre yaptıkları değerlendirme sonucunda ilk üçü belirlediler.

15 köpek arasında yapılan değerlendirme sonucunda Erendiz Gerleigherve ve Mustafa Kiremitçi 'nin Alman Kurdu 539 puanla birinci, Dergah Tosun'un sahibi olduğu Rodriver cins köpek 530 puanla ikinci ve Hakan Çimen'in sahibi olduğu Samuyet cinsi köpek 507 puanla üçüncü oldu.

Buna göre ilk üçe girenlere 15 kilogramlık köpek maması verildi. Ayrıca ilk üçe giren bu isimler 2008 yılı sonuna kadar tüm veteriner hekimlik hizmetlerini ve kuduz aşılarını Belediye Barınağında ücretsiz gerçekleştirecekler.

.
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2008 Pazar 13:52:55
Güncelleme :29 Haziran 2008 Pazar 14:00:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?