23
Mayıs
2024
Perşembe
KEMER - ANTALYA

Kütüphaneye internet yardımı

Kemer Belediyesinden Kemer Hilmiye Serin Halk Kütüphanesine katkı. Başkan Vekili Hakan Tuncer ve Başkan Yardımcısı İsmail Şandan Kemer Hilmiye Serin Halk Kütüphanesini ziyaret ederek, kütüphane sorumlusu Mehmet Çeker’den bilgi aldılar.

Başkan Yardımcısı İsmail Şandan evinde bulunan 14 cilt Meydan Larousse,24 cilt Ana Britanica ve 2 büyük boy Türkçe Sözlüğü kütüphaneye ye bağışladı. Bu arada Başkan Vekili Hakan Tuncer de Bilgisayar Odasında bölümünde yer alan ancak Internet bağlantısı olmayan bölüme internet bağlantısı konusunda söz verdi.

Başkan Vekili Tuncer ve Başkan Yardımcısı Şandan yaptıkları açıklamalarda: “ Çocuklarımızın eğitiminde önemli bir yere sahip olan kütüphanelerimizde bol kitap olması önemli. Dünya ile bağlantının sağlandığı Internet de bir o kadar önemli. Bizler elimizden geldiğince bu konuda gereken yardımı yapmaya çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmalarını ve Kütüphanemize evlerinde dolaplarının bir köşesinde bulunan ve okunmayan kitaplarını Kütüphaneye bağışlamaya çağırıyoruz. “ diye konuştu.

Internet ile bağlantısının Telekom tarafından kısa sürede ADSL Sistem ile bağlanacağı ve gelen öğrencilerin burada interneti rahatlıkla kullanabilecekleri ifade edildi.

Halil Öncü-KENTHABER-Kemer
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2005 Cuma 12:08:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?