20
Mayıs
2024
Pazertesi
KEMER - ANTALYA

Lara kadınları coşturdu

KADINLAR LARA İLE COŞTU

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde Türk Pop Müziği sanatçısı Lara, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen konserde şarkıları ile coşturdu.

Kemer Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte Pop Müziği sanatçısı Lara, hayranları ile bir araya geldi.

BAŞKANIN BAŞINA GÜL YAPRAĞI DÖKÜLDÜ

Limak Limra Otel’de düzenlenen konseri izlemeye gelen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, salona girerken kadınlar tarafından başına gül yaprakları döküldü. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül konser öncesi yaptığı konuşmasına kadınlara ‘Kemer’imizin taş bebekleri’, ‘İlçemizin Melekleri’ şeklinde hitap ederek başladı.

Başkan Gül, “Çanakkale’yi geçilmez yapanlar sizlersiniz. Bugün ezan sesini dinleyebiliyorsak, İstiklal Marşımızı okuyabiliyorsak, Türk soyadı taşıyabiliyorsak, bunu sizlere borçluyuz. Cumhuriyet kurulurken, erkekleriyle birlikte cephelerde mücadele veren, cephane taşıyan, çocuklarını feda eden ancak vatanını kurtaran siz kadınlarımıza çok şey borçluyuz. Sizlerin bu anlamlı gününü kutluyorum” diye konuştu.

Etkinlikte Lara birbirinden güzel şarkıları kadınlar için söylerken iki saat boyunca sahnede kaldı. Sanatçıya şarkılarında hayranları da eşlik etti.

KADINLAR LARA İLE COŞTU
KADINLAR LARA İLE COŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2011 Salı 16:43:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?